RE:D, konferencija koja će okupiti preko 300 ključnih aktera u regionalnoj industriji nekretnina - najava

News

Natrag na Vijesti

RE:D, konferencija koja će okupiti preko 300 ključnih aktera u regionalnoj industriji nekretnina - najava

Foto: pr

RE:D konferencija, vrhunski dvodnevni događaj posvećen dinamičnoj industriji nekretnina, održat će se 28. i 29. veljače 2024. godine u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu. Ovo ekskluzivno okupljanje ima za cilj ujediniti najutjecajnije osobe, stručnjake i dionike iz industrije investicija, nadilazeći granice tržišta za istraživanje transformacije industrije i predstavljanja svjetskih trendova.

Koncept nekretnina se posljednjih godina značajno mijenja kao i vrste i mogućnosti financiranja istih, stoga, RE:D konferencija predstavlja ključnu platformu osmišljenu za poticanje suradnje, inovacija i strateškog dijaloga među različitim dionicima. Okupljajući stručnjake, investitore, developere, konzultante, kreatore politika, konferencija nastoji kreirati mjesto za stvaranje partnerstva i novih projekata na tržištu ulaganja u nekretnine.

Ideja za RE:D nastala je na tragu Adria Hotel Foruma, vodeće međunarodne hotelsko-investicijske konferencije koja je okupljala sve važne sudionike iz svijeta investicija te nastavlja širiti teme iz industrije nekretnina. Prema istraživanju National Association Of Realtors Survey 90% milijunaša diljem svijeta obogatilo se zahvaljujući ulaganjima u nekretnine, a 50% investitora milenijalaca odlučuje ulagati u nekretnine, pa će tako neke od ključnih tema konferencije biti globalni trendovi u nekretninama, tržišta u nastajanju i mogućnost ulaganja. Osim toga, dvodnevni događaj sadržavat će brojne prezentacije, panel rasprave i radionice pokrivajući niz tema ključnih za napredak industrije kao što su tehnologija i inovacije, investicijske strategije, upravljanje rizikom te politika i razumijevanje regulatornog krajolika koji se razvija i njegovih implikacija na investicijske strategije.

RE:D nije samo skraćenica od Real Estate:Development već i igra riječi koja označava koncept preoblikovanja budućnosti investiranja, što su na vrijeme prepoznali stručnjaci koji rade na razvoju konferencije kao članovi Savjetodavnog odbora - Tomislav Kamenski, direktor za investicije i razvoj projekata u tvrtki Kamgrad, Oliver Kumrić, osnivač i direktor tvrtke Decode, Vedrana Likan, partnerica i direktorica tvrtke Colliers, Sunčana Rapaić, direktorica tvrtke de Architekten Cie Hrvatska, Predrag Tutić, direktor za Hrvatsku CBS Internationala, Živorad Vasić, suosnivač i direktor tvrtke Kadena Properties, Borislav Vujović, vlasnik i direktor tvrtke Opereta Nekretnine te Marina Franolić, osnivačica i direktorica tvrtke HESA Group - koji će kroz bogat program konferencije podijeliti znanje i istraživanja potencijala hrvatskog i regionalnog tržišta nekretnina.

Osim predavanja koja potiču na razmišljanje, konferencija će pružiti platformu za umrežavanje i omogućiti sudionicima da stvore vrijedne veze, izgrade partnerstva i istraže suradničke prilike koje pokreću industriju naprijed.

"RED konferencija služi kao platforma znanja, inspiracije i prilike za sve aktere unutar ekosustava ulaganja u nekretnine", ističe Marina Franolić, osnivačica i direktorica tvrtke HESA Group. "Naš cilj je nadići tradicionalne granice, potaknuti međusektorsku suradnju i potaknuti napredne rasprave i nove investicije koje će oblikovati budućnost ulaganja u nekretnine na globalnoj razini."

RE:D konferencija će se održati u organizaciji HESA Group, tvrtke specijalizirane za organizaciju događanja i konferencija koja je najpoznatija po organizaciji hotelsko investicijske konferencije Adria Hotel Forum te jedine konferencije u Europi na temu hotelskih operacija, HOW Festivala.

Za registraciju, mogućnosti sponzorstva i dodatne informacije posjetite https://theredconference.com/.

Back

Comments (0)

To comment, you have to sign-in!