Odbrojavanje do ljeta može početi, stiže Corona Sunsets Sessions

News

Natrag na Vijesti

Odbrojavanje do ljeta može početi, stiže Corona Sunsets Sessions

Foto: pr

Postoji jedna modernija zagrebačka legenda koja kaže kako ljeto u Zagrebu može početi tek kad Corona Sunsets Sessions zavlada krovom Zagrebačkog plesnog centra. Iako će kalendarski već krenuti, ljeto u metropoli ove je godine zakazano za 28. lipnja.

Gdje se bježi od vrućine gradskog asfalta? Gdje se provode najljepše morske večeri bez mora i gdje se stvaraju najbolje ljetne uspomene? Odgovor je jasan – u Corona pop up baru u kojem je dozvoljeno uživanje uz hladno Corona pivo s kriškom limete i koktelima na bazi Corone...i tako do 30. srpnja.

Prepoznat po posebno osmišljenom interijeru, ovaj rooftop ni ove godine neće iznevjeriti svoje ljubitelje. Najinstagramičnija ljetna destinacija u Zagrebu spremna je iznenaditi nekim dosad neviđenim detaljima uz neizostavne ležaljke i zone koje zovu na chillanje i opušteno druženje koje može potrajati satima. Naravno, kao savršen „dodatak“ ovog čarobnog mjesta iznad grada pokazat će se i zalazak sunca pa stoga ne čudi da je globalno poznati event koji se odvija u našoj metropoli osvojio Zagrepčane, ali i s vremenom postao „place to be“ za sve turiste koji se nađu u gradu.

Ove godine, omiljeno mjesto nudi i poseban DJ program. Tako će Luca Goya, DJ Juky, Symart i Idris biti zaduženi za dobru atmosferu četvrtkom, petkom i subotom od 17 sati do ponoći. Na vama je samo da odlučite hoćete li afterwork druženje ili početak noćnog izlaska započeti ispijanjem hladne Corone ili osvježavajućeg signature koktela s njom.

Back

Comments (0)

To comment, you have to sign-in!