Nama ništa ne promakne

Novosti iz Press clippinga

Natrag na Novosti iz Press clippinga

Nama ništa ne promakne

Čini se da mjesec studeni nikako nije mjesec osvježavajućih i energetskih pića. U jeku brojnih napisa vezanih za Coca – Colu i Römerquelle, javile su se objave o energetskom napitku PRIME na hrvatskom tržištu. Prve smo objave zabilježili još u listopadu, no nakon reakcija stručne i političke javnosti stvar se vrlo brzo razbuktala. Osim napisa o samom napitku razvila se i rasprava o štetnosti i dostupnosti energetskih napitaka, a najavljeno je i da će PRIME energetski napitak zbog štetnog i zabranjenog sastojka (L-teanin) biti zabranjen na hrvatskom tržištu.

Isti napitak neće biti dostupan ni na slovenskom tržištu.

Nije nam promaklo da u ovoj situaciji postoji i kolateralna žrtva pod nazivom Prime hidratacijsko izotonično piće u boci od pola litre koje nije povezano s energetskim napitkom. Kako se tvrdi, sporni energetski napitak nikada nije ni bio na policama u hrvatskim trgovinama, a dostupan je jedino u web shopu.

Znamo da su hitni događaji i krizne situacije dio poslovnog svijeta, stoga smo tu da Vam pružimo točnu i pravovremenu analizu medijskih objava.

Analiza medijskih objava omogućuje razumijevanje konteksta, opsega i utjecaja događaja na Vašu robnu marku, uslugu i poslovanje u cijelosti.

Foto: Tihana Kružić, Press clipping

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!