O nama

Nismo jedini, ali smo jedinstveni... stručni... brzi... točni...


Osobni pristup

Svaki klijent ima svoju kontakt osobu u Press clippingu koja mu stoji na raspolaganju za sva pitanja vezana uz clipping, zaprima narudžbe, informira o novim proizvodima itd.

Real Time dostava

Objave vam dostavljamo preko elektronske pošte i/ili web modula eClip. Na raspolaganju vam je i opcija dostave pojedinačnih objava, što znači da ćete objavu primiti na mail odmah po njenoj obradi.

OCR

Svi članci su opremljeni OCR tekstom. Označite tekst na skenu te ga jednostavno kopirajte i zalijepite u neki vaš dokument.

Podcrtavanje ključnih riječi

Ključne riječi u člancima / prilozima su vam podcrtane, što omogućuje brzi pregled same objave i uvid u njen sadržaj.

24 sata = non stop

Clipping izvješća za vas radimo u smjenama, redovno zaposleni i vanjski suradnici – ekipa od tridesetak ljudi iz različitih dijelova Hrvatske sudjeluje u izradi clippinga.

Različiti oblici i termini dostave

Na raspolaganju klijentima su različiti oblici clipping izvješća kao i različiti termini dostave.

Društvena odgovornost

Čuvamo okoliš:

Tvrtka smo koja kroz svoje djelovanje kontinuirano nastoji voditi brigu o sredini u kojoj djeluje. Osvješćivanje i ukazivanje na važnost očuvanja okoliša proces je koji je dugotrajan, ali za sve nas i naš planet neophodan i nužan.

Mišljenja smo da pojedinac doista ne može sam napraviti puno, ali je to ipak početak prenošenja pozitivnih i prihvatljivih navika u cilju očuvanja okoliša. Smatramo da na ovaj način pomažemo poboljšanju životnih navika naših zaposlenika, a oni ih opet dijele sa svojim ukućanima i prijateljima. Krug se tako otvara i postaje sve veći i sve nas je više. Zemlja naš jedini dom.

Malim djelima možemo početi nešto novo i pozitivno te se barem malo pokušati odužiti za pogreške koje su već napravljene.

Djelujemo čineći male korake: recikliramo (stare novine i papir doniramo onima kojima je to potrebno, tako da stari papir mogu prodati); recikliramo staru uredsku opremu (elektronički otpad); printamo obostrano tako da je papir maksimalno iskorišten; gasimo svjetla kada ih ne trebamo.

Pomažemo našoj zajednici:

Tijekom godina djelovanja dali smo i dajemo potporu organizacijama i projektima koji djeluju pomažući našim sugrađanima i sugrađankama koji imaju dodatne potrebe kako bi mogli ostvariti normalan svakodnevni život. Sudjelujemo i u drugim projektima važnim za razvoj zajednice i društva u cjelini. Naši su dragi prijatelji: Hrabri telefon, Bokci, Crveni nosovi i drugi..


Tko smo?

Na hrvatskom tržištu informacija, praćenja i analize medija prisutni smo više od 20 godina. Dio smo mreže Media Intelligence Group te zajedno sa svojim partnerima pružamo cjelovitu, standardiziranu, kvalitetnu uslugu na području informacija u regiji. Kvaliteta, brzina, temeljitost te fokusiranost na izgradnju dugoročnih poslovnih odnosa personalizacijom usluge glavne su odrednice u našem radu. Suvremeni personalizirani programi, kreativna rješenja i timski rad omogućuju nam da smo uvijek među prvima. Potvrdu izvrsnosti našem radu, praćenju svih trendova kako na lokalnom, tako i na globalnom tržištu usluga praćenja i analize medija, osim naših zadovoljnih korisnika, formalno daje i tvrtka Bisnode već pet godina zaredom. Ocjena izvrsnosti AAA predstavlja nadprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za zadnju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci.


Upoznajte ekipu