Doživi MINI DRIVING EXPERIENCE u novootvorenom salonu u Zagrebu

Vijesti

Natrag na Vijesti

Doživi MINI DRIVING EXPERIENCE u novootvorenom salonu u Zagrebu

Foto:

Novouređeni MINI salon u Zagrebu, koji se iz središta grada preselio na prometnu žilu kucavicu, na adresi Folnegovićeva 12, najbolja je adresa za MINI automobile i maksimalno MINI iskustvo. Prvi puta se u ponudi na jednom mjestu može pronaći cjelokupan asortiman koji za obožavatelje ovog branda znači više od samog automobila. Pomalo retro-nostalgičan, tehnološki savršeno dotjeran, dizajnerski moderniziran i oplemenjen mnogim dodatnim mogućnostima, novi MINI salon nudi sve modele, od klasičnog MINI-ja do Countrymana, najnovijeg Clubmana, MINI Cabrija te najsportskijeg MINI John Cooper Worksa.

Sinonim za dobru zabavu, MINI je srca publike osvojio i svojim lifestyle programom. U novootvorenom salonu na adresi Folnegovićeva 12 u blizini najfrekventnije gradske avenije tako se mogu pronaći odjeća i modni dodaci prepoznatljivog dizajnerskog potpisa, kao i sportska oprema te oprema za putovanja. Na jedno takvo putovanje sve poklonike ovog kultnog automobila, poziva kampanjaMINI DRIVING EXPERIENCE.Svi zainteresirani i željni avanture, koju MINI bez sumnje garantira, imat će priliku uživati u svim MINI modelima tijekom testnih vožnji 14. i 15. listopada 2016. u Zagrebu.

Od 1959. godine kad je proizveden prvi MINI, uzbuđenja na cesti nije nedostajalo. Obožavatelji svih MINI modela moći će, ne samo voziti najnovije modele, nego razgledati bogatu ponudu lifestyle kolekcije i upoznati do srži ovu urbanu legendu, koja je ekranizacije doživjela i u veliki svjetskim blockbusterima. MINI DRIVING EXPERIENCE vikend započinje 14. listopada, a svi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti putem online formulara na stranicihttp://www.mini.com.hr/landing/.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!