Deloitte četvrtu godinu za redom proglašen poreznim savjetnikom godine

Vijesti

Natrag na Vijesti

Deloitte četvrtu godinu za redom proglašen poreznim savjetnikom godine

Foto:

Zagreb, 13. lipnja 2016. – Na dvanaestoj dodjeli europskih nagrada časopisa International Tax Review (ITR) u Londonu, Deloitte je već četvrtu uzastopnu godinu proglašen poreznim savjetnikom godine u Srednjoj Europi.

„Ova nagrada rezultat je kvalitetnog rada naših stručnjaka, naše proaktivnosti, te prilagođavanja potrebama klijenata. Upravo ona pokazuju da je Deloitte prvi izbor za klijente. Dodjela ovog naslova četiri godine za redom ide u prilog prepoznavanju naše tvrtke na tržištu kao vodećeg poreznog savjetnika u regiji koji se odlikuje inovativnim i poslovnim pristupom u suradnji s klijentima i širokoj paleti usluga koje nudimo.“ izjavio je Dražen Nimčević, partner i lider poreznog savjetovanja za područje Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Za ITR-ove nagrade nominirana su vodeća društva u poreznom i pravnom savjetovanju koje u svojim godišnjim kalendarima imaju najinovativnije i najnaprednije projekte visoke vrijednosti. Kako bi odabrao pobjednike, ITR je razmotrio prijave svih društava, te proveo detaljnu provjeru kvalitete pruženih usluga putem različitih izvora, uključujući i anketiranje poreznih direktora u tvrtkama koje koriste usluge nominiranih savjetodavnih društava. Nagrade se odnose na rad nominiranih društava u razdoblju od siječnja do prosinca 2015. godine.

„Članovi Deloitteove mreže ponosni su što su već četvrtu godinu za redom osvojili ovu prestižnu nagradu. To je ujedno i priznanje timovima stručnjaka iz svake zemlje za njihov inovativan rad, raspon usluga i kvalitetu Deloitteove mreže u Europi,” ustvrdio je Nimčević. „Posebne čestitke zaslužuju naši zaposlenici na istinskom trudu koji ulažu u uspješnost tvrtke“, istaknuo je Nimčević.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!