5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK započelo je u Osijeku

Vijesti

Natrag na Vijesti

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK započelo je u Osijeku

Foto:

Zagreb, 9. svibnja 2016. – U nedjelju 8. svibnja u Osijeku je održano prvo u nizu natjecanja u sklopu 5. prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Šest ekipa borilo se za ulazak u finale borbe za glavnu nagradu Zlatni ćevap.

Na osječkoj je Tvrđi bilo posebno živo u nedjelju i svi su imali priliku uživati u mesnim delicijama iz PIK Vrbovca po promotivnim cijenama i u zanimljivim nagradnim igrama.

Timovi su imali težak zadatak izboriti se za titulu najboljeg, a u natjecanju su sudjelovali: Valpovački kotlić Željka Turalije iz Valpova, Bračne vode predvođene Darijom i Novelom Bučanovića iz Bilja, BBQ Pitmasters Marine Obšivač, Anđelko Ribić i njegova ekipa Virotvitica1234, Medicinari Stjepana Maričića Makija iz Piškorevaca i lokalni znalci EwoB team Dominika Osmeričića.

Svi natjecatelji dali su sve od sebe da impresioniraju strogi gastro-sud u sastavu Daria Lidea iz Majstor kuhar tima Branka Ognjenovića, Tomislava Đukića i Marka Lučića iz PIK-a. To je najbolje pošlo za rukom simpatičnoj ekipi Valpovački kotlić, koja je odnijela pobjedu i time se plasirala u finale 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec, koje će se održati 18. lipnja u Zagrebu.

Uz voditeljicu Martinu Validžić smijeha nije nedostajalo, a za ozbiljne teme bio je zadužen Dario Lide koji je Slavoncima priredio pravi kulinarski vatromet. Tako su brojni posjetitelji imali priliku degustirati ćevape, ražnjiće, pljeskavice, junetinu i vratinu, a odličnu atmosferu dodatno je začinio nastup grupe Vigor.

Potraga za najboljim roštilj majstorima 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK nastavlja se 14. svibnja u Zagrebu.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!