Lipapromet d.o.o proslavila 25 godina postojanja

Vijesti

Natrag na Vijesti

Lipapromet d.o.o proslavila 25 godina postojanja

Foto:

Zagreb, 25.04.2016. – Uz prisustvo brojnih uzvanika i poslovnih partnera prošli četvrtak je u kongresnoj dvorani Globus, u prostoru Zagrebačkog velesajama održana proslava 25 godina uspješnog poslovanja Lipapromet d.o.o. na kojoj je njen vlasnik, gospodin Mato Lipovac uručio vrijednu donaciju Caritasu Zagrebačke nadbiskupije u iznosu od 100.000,00 kuna, a koju je preuzela ravnateljica Caritasa, sestra Jelena Lončar.

Posebno je zanimljiva priča o Lipaprometu d.o.o., jednoj od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj koja kroz dvadeset i pet godina poslovanja od male obiteljske tvrtke prerasta u jednog od vodećih veletrgovaca elektromaterijalom i rasvjetom, poznatog po ponudi proizvoda visoke kvalitete, ali i jedinstvenom pristupu željama i potrebama partnera. Od 1990. godine, kada je tvrtka osnovana pa sve do danas za dobre rezultate poslovanja svakako su zaslužni svi sudionici poslovnog procesa, od zaposlenika do poslovnih partnera. Stoga su na proslavi predsjednik uprave Mato Lipovac i direktor društva Darko Balun uručili priznanje najvjernijim dugogodišnjim partnerima, koji pritom nisi krili zadovoljstvo odličnom obostranom suradnjom.

Cijeli događaj bio je pun emocija, uz prisjećanje na brojne uspješne suradnje i odrađene projekte, a svi uzvanici imali su mogućnost premijerno pogledati i zanimljiv film o putu razvijanja tvrtke Lipapromet d.o.o.

Ova proslava 25 godina poslovanja rezultat je rada jedne velike poslovne obitelji kroz cijelo ovo razdoblje koja dobre poslovne rezultate niže od najranijih dana. Upravo, zahvaljujući visokim standardima poslovanja njegujemo dugogodišnju uspješnu suradnju s vjernim kupcima i dobavljačima, a sve to ne bi bilo moguće bez vas, bez moje obitelji, dragih kolega, zaposlenika, prijatelja i ostali suradnika. Ovo je rezultat zajedničke suradnje i na isti način nastavljamo i dalje, kroz nove projekte i ciljeve koji su tek pred nama. Posebno smo ponosni na činjenicu da kao društveno odgovorna kampanja koja brine o potrebitima imamo mogućnost pomoći onima kojima je pomoć uistinu potrebna te ćemo isto činiti i nadalje,“ izjavio je predsjednik uprave Mato Lipovac.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se Željko Bebek, Danijela Pintarić i Kvartet Gubec, dok su program vodili Davor Dretar Drele i Vid Balog.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!