Komunikacija u pokretu!

Vijesti

Natrag na Vijesti

Komunikacija u pokretu!

Foto:

14. izdanje PRO.PR-a, međunarodne konferencije za odnose s javnošću, održat će se u Budvi od 7. do 10. travnja 2016. godine. Pod motom povezivanja u pokretu, konferencija će okupiti vodeće stručnjake za odnose s javnošću iz regije, ali i ostatka Europe.

Program konferencije bogat je zanimljivim predavanjima i radionicama. Sudionici će imati priliku čuti i naučiti nešto više o komunikacijskim izazovima, digitalnom menadžmentu, brendiranju, event menadžmentu i ostalim aktualnim temama u svijetu odnosa s javnošću.

Na ovogodišnjem izdanju PRO.PR-a, peti će put biti dodijeljene nagrade PRO.PR AWARDS. Nagradu će ove godine primiti 20 pojedinaca koji svojim radom i zalaganjem promiču struku.

U nastavku Vam predstavljamo predavače, komunikacijske stručnjake koji će svojim znanjem i vještinama dati doprinos konferenciji: Natalija Milić, direktorica korporativnih i internih komunikacija u Pivari Trebjesa Nikšić- Molson Coors; Zeynep Dereli, direktorica Apco Worldwide; Prof.dr. Georg Dieter Herbst i Thomas Musiolik, predavači na Sveučilištu u Berlinu; Radoje Cerović, direktor u CS Consulting-u Crna Gora, Richard Linning, konzultant za strateške komunikacije, predsjednik IPRA-e za 2011.; Omer Senguler, direktor Global Magic Brands Turska; Cormac Smith, predsjednik Nacionalnog udruženja za komunikaciju u lokalnoj upravi; Ian Farrow, direktor Westco-a Velika Britanija; Andrey Barannikov, direktor SPN Communications Rusija; Isabel Evans, Facebook; Julia Gryaznova, potpredsjednica Ruskog udruženja za odnose s javnošću; Irena Šarić Dombaj, direktorica korporativnih komunikacija u LOreal Adria; Geir Aasen, direktor prodaje u tvrtki Targeteveryone Norveška; Sergey Sokolov, poslovni direktor u SPN Communications Ukrajina; Charles Skinner, direktor u agenciji Your Reputation Matters LTD, Velika Britanija; Ekrem Dupanović, urednik Media Marketinga; Paolo Bacciga, direktor u Banco Fideuram Italija.

Organizator ove konferencije je agencija Apriori World iz Zagreba koja već 14. godina zaredom organizira PRO.PR konferenciju. 13. PRO.PR konferencija održana je ove godine u travnju u Malinskoj, na otoku Krku, a okupila je više od 150 komunikacijskih stručnjaka u području odnosa s javnošću i komunikacije u javnom i privatnom sektoru.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!