16. WinDays konferencija održat će se od 26. do 29. travnja, po prvi puta u Poreču

Vijesti

Natrag na Vijesti

16. WinDays konferencija održat će se od 26. do 29. travnja, po prvi puta u Poreču

Foto:

ZAGREB, 12. studenog 2015. – Microsoft Hrvatska je objavio da će sljedeće izdanje najveće regionalne poslovne i tehnološke konferencije WinDays16 biti održano od 26. do 29. travnja 2016, po prvi puta u Poreču.

Centralno mjesto održavanja 16. WinDaysa bit će Valamar Isabella Island Resort na otoku Sveti Nikola u neposrednoj blizini centra grada Poreča, a brojni poslovni ljudi, IT stručnjaci i predstavnici državnih struktura koji svake godine posjećuju ovo događanje, imat će priliku sudjelovati na mnogim predavanjima i okruglim stolovima. Središnja svečanost konferencije održat će se na kopnu, u sportskoj dvorani Hotela Diamant. Konferencija će kao i prethodnih godina zadržati podjelu na poslovni i tehnički dio, pa će se Business konferencija održati prva dva dana, 26. i 27. travnja dok će se Technology konferencija održati od 27. do 29. travnja, i to u novom, osvježenom izdanju. Glavne teme koje će biti definirane u sljedećim tjednima obuhvatit će izazove s kojima se danas susreću vlade, poslovni ljudi, IT stručnjaci te pružiti rješenja i odgovore na pitanja problema kao što su razvoj ekonomije i konkurentnosti Hrvatske.

„WinDays konferencija je tijekom posljednjih 15 godina održavanja stekla reputaciju konferencije koja najavljuje nove trendove i promjene u poslovanju i tehnologiji. I ove godine ćemo putem sadržaja dotaknuti najveće izazove regije i šire, a aktualnostima smo željeli dodati i osvježenje u vidu nove lokacije. Posljednjih godina bili smo iznimno dobro prihvaćeni u Umagu, no u skladu sa željama posjetitelja Konferencije te u skladu s temama koje iz godine u godinu najavljuju promjene, odlučili smo unijeti dinamiku i u ovaj dio organizacije događanja te organizirati 16. izdanje Konferencije u Poreču“, rekla je Lejla Zukić-Krivdić, direktorica WinDays16 konferencije.

Early bird prijave za konferenciju startaju idući tjedan i trajat će do 22. veljače 2016, do kada je moguće iskoristiti povoljnije cijene kotizacija za WinDays16 konferenciju.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!