3. MEĐUNARODNI KONGRES NUTRICIONISTA

Vijesti

Natrag na Vijesti

3. MEĐUNARODNI KONGRES NUTRICIONISTA

Foto:

Treću godinu za redom Udruge Hrvatski Zbor Nutricionista i Udruga Nutricionizam Balans organiziraju međunarodni kongres nutricionista, ovog puta u suradnji s Hrvatskim Akademskim Centrom Primijenjenog Nutricionizma i međunarodnim partnerom, Britanskim društvom dijetetičara (British Dietetic Association). Iza nas su već dva iznimno uspješna međunarodna kongresa nutricionista održana u Osijeku i Varaždinu, a ovaj put je, zahvaljujući zadovoljstvu sudionika, sponzora i predavača te zbog izrazito velike zainteresiranosti, za grad domaćin odabran Zagreb kao grad koji nudi više, baš kao i ovogodišnji kongres nutricionista.

3. Međunarodni kongres nutricionista održava se u Hotelu Panorama od 6 do 8. studenog 2015. godine pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, Grada Zagreba i Ureda gradonačelnika, uz službenu podršku Turističke zajednice grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske agencije za hranu, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ i Prehrambeno- biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica i okruglih stolova gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja i aktualnosti povezane s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

Širokim spektrom tematskih sekcija, ovogodišnji cilj Kongresa je pokazati snagu multidisciplinarnosti kroz predavanja iz znanosti o prehrani, nutricionizma u praksi, dijetoterapije, sportske prehrane, zakonodavstva, sigurnosti i kontrole kvalitete hrane, mikronutricije, fitoterapije te enologije i gastronomije.

Ovogodišnji predavači predstavnici su relevantnih hrvatskih institucija: Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta prehrambene tehnologije Sveučilišta u Osijeku, Fakulteta za management u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske agencije za hranu, Zavoda za javno zdravstvo, Hrvatskog olimpijskog odbora, KBC-a Sestre Milosrdnice i Klinike za dječje bolesti Zagreb, kao i niz uglednih stručnjaka iz domaćih i stranih klinika, zavoda, udruga i sveučilišta. Vrijednost Kongresa prepoznata je od strane Hrvatske Liječničke i Ljekarničke Komore tako da će sudjelovanje sudionika Kongresa biti adekvatno bodovano.

Generalni sponzor kongresa je SPAR Hrvatska d.o.o., dok su organizaciju manifestacije prepoznali i sponzorirali: Milsing d.o.o., Atlantic grupa d.d., PIK Vrbovec - mesna industrija d.d., Nestlé Adriatic d.o.o., Ro.Ra. Natura d.o.o., Solana Nin d.o.o., Proadi d.o.o., Jadranka hoteli d.o.o., Pekara Dubravica d.o.o., people2people d.o.o, Dr.Oetker d.o.o., BetaWare d.o.o., Annapurna, Šapica bez glutena, OPG Jug i Taste of Croatia.

Sve dodatne informacije o programu Kongresa možete saznati na službenoj stranici www.kongresnutricionista.com, a prijaviti se možete OVDJE.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete 3. Međunarodni kongres nutricionista i prikupe nova saznanja iz domene nutricionizma. Također, pozivamo studente prehrambenih fakulteta, medicinskih fakulteta, farmacije, kineziologije i srodnih grana znanosti da sudjeluju na Kongresu, nadograde svoje znanje, ali i iskoriste mogućnost upoznavanja i razgovora s vodećim stručnjacima u vlastitoj struci, a moguće i budućim poslodavcem.

Vjerujemo da će sudionici prepoznati potencijal Kongresa nutricionista kako bi na zadovoljstvo svih nas ovogodišnji kongres nutricionista nadmašio prethodne te da ćemo se družiti u službenom i neslužbenom dijelu programa.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!