KAKO DO SUPERBRZOG INTERNETA I BESPLATNOG TV SADRŽAJA

Vijesti

Natrag na Vijesti

KAKO DO SUPERBRZOG INTERNETA I BESPLATNOG TV SADRŽAJA

Foto:

Nakon što je u portfelj uvrstio internet brzine do 30 i 50 Mbps u većim gradovima, Iskon je od danas proširio njihovu dostupnost na cijelu Hrvatsku. Korisnicima to donosi superbrzo iskustvo surfanja, još stabilniju uslugu i mogućnost gledanja sadržaja na više TV prijamnika. Uvođenje VDSL tehnologije omogućilo je i brži upload, koji se sada u tzv. bijeloj zoni pokrivenosti penje do 10 Mbps.

Jesen i zima u Iskonu donose i atraktivnu akcijsku ponudu s fokusom na IPTV. Glavni adut ponude je pola godine potpuno besplatne Iskon.TV usluge. Uz značajnu financijsku uštedu, Iskon je ponudio neupitno kvalitetnu zabavu. Besplatna televizija pojačana je s pola godine usluge Iskon.Snimalica i tri mjeseca HBO + CINEMAX, najpopularnijeg svjetskog premium programskog paketa.

„Ispred televizora u Hrvatskoj provodimo i do pet sati dnevno. Iskonov je cilj svojim korisnicima to vrijeme ispuniti kvalitetnim sadržajima. U osnovni paket smo već uvrstili CineStar TV Premiere kanale, KINO TV te SportKlub 1, 2 i 3. Uz pola godine besplatne naknade na TV uslugu i Snimalicu, te tri mjeseca uživanja u HBO+CINEMAX paketu, Iskon.TV iskustvo sada postaje besprijekorno“, pojašnjava Krešimir Madunović, Iskonov član Uprave za marketing i prodaju.

55% Iskonovaca već koristi Snimalicu

Pola godine besplatnog Iskon.TV-a dovoljno je za uvjeriti se u sve prednosti IPTV-a, koji kod nas čini najznačajniji dio Pay TV tržišta. U jesenskoj ponudi zastupljena Snimalica tu se nalazi na samom vrhu popisa jer omogućuje snimanje i gledanje željenih sadržaja u vrijeme koje nam osobno odgovara. Koliko je ustvari korisna dokazuje činjenica da je upotrebljava 55% korisnika Iskon.TV-a.

478 Emmy-a, 95 Zlatnih globusa i 29 Oscara pak govori dovoljno o snazi i popularnosti kuće HBO s izvanrednom vlastitom produkcijom, programima lokaliziranima na hrvatski jezik bez reklama (HBO, HBO Comedy, Cinemax 1 i Cinemax 2) i uslugom HBO On Demand - videotekom prepunom serijala, filmova i dokumentaraca dostupnih na zahtjev.

Pregled akcijskih paketa na novom Iskonovom webu

Izbor akcijskih paketa i njihove cijene dostupne su na Iskonovom webu www.iskon.hr, koji je za 18. rođendan operatora doživio veliki redizajn. Značajno je poboljšan prikaz portfelja na webu, sada responzivna stranica pročišćena je od suvišnih sadržaja, dok je navigacija usklađena s tipovima korisnika.

„Na redizajn nas je potaknula želja za još boljim korisničkim iskustvom. Surađivali smo s akademskim timom s Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Netgenom i dizajnerima iz Bamby bolda. Jako smo zadovoljni rezultatom. Korisnike Iskonovog weba uskoro očekuje i unaprijeđena chat komunikacija za podršku u stvarnom vremenu pri odabiru paketa ili traženju informacija o ponudi.“, zaključuje Madunović.

Jesenske aktivnosti Iskona zaokružene su i novom duhovitom reklamnom kampanjom u Iskonovom prepoznatljivom stilu, koju potpisuju agencija Senjor i redatelj Miša Terzić.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!