AgroFructus, proglašen regionalnim Business Partnerom u 2015. godini

Vijesti

Natrag na Vijesti

AgroFructus, proglašen regionalnim Business Partnerom u 2015. godini

Foto:

Regionalna nagrada Business Partner koja se dodjeljuje 21. godinu zaredom i obuhvaća kompanije iz 13 zemalja regije od Slovenije do Cipra, ove je godine pripala AgroFructusu iz Donjeg Miholjca, kao najboljoj kompaniji i ujedno i jedinoj kompaniji iz Hrvatske.

Ova prestižna nagrada potvrda je to iznimne poslovne uspješnosti i regionalne prepoznatljivosti. U svom pojašnjenju komisija je navela da je konačna odluka donesena na temelju svih dobivenih rezultata, prema kojima AgroFructus zbog kontinuirano dobrih poslovnih rezultata, investicija i inovacija, te poštivanja visokog stupnja profesionalnosti i etičnosti, uvažavanja svojih poslovnih partnera, te izrazitom ekološkom osviještenosti, predstavlja oslonac razvoju lokalne zajednice i višoj kvaliteti života.

Ove komplimente prokomentirao je gosp. Denis Matijević, osnivač i predsjednik Uprave AgroFructusa istaknuvši da ih nagrada veseli i obvezuje, ali da su posebno počašćeni jer su u donošenju odluke o pobjedniku sudjelovali upravo poslovni partneri. Odnos kompanije prema svim sudionicima u poslovnom procesu ključ je uspjeha, a ova nagrada je dokaz da su strateški ciljevi kvalitetno postavljeni, ali i da operativna razina uspješno dosiže. No, ona je i dodatni motiv da se još intenzivnije nastavi raditi na širenju kapaciteta, uvođenju novih tehnologija i rastu kroz oba segmenta i domaćeg i izvoznog tržišta, što je ujedno i generator pozitivnih promjena u hrvatskom gospodarstvu.

Predstavnicima AgroFructura nagrada regionalnog Business Partnera dodijeljena je sinoć (utorak, 16. lipnja) u Beogradu na ceremoniji proglašenja pobjednika u svim kategorijama.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!