NOGOMETNA ZVIJEZDA NEYMAR JR POSTAJE AMBASADOR POKERSTARSOVA BRANDA

Vijesti

Natrag na Vijesti

NOGOMETNA ZVIJEZDA NEYMAR JR POSTAJE AMBASADOR POKERSTARSOVA BRANDA

Foto:

MONTREAL – 8. svibnja 2015. – Danas je objavljeno da je brazilska zvijezda Neymar Jr svoju ljubav prema pokeru odveo na višu razinu postavši ambasador najpopularnije poker kompanije na svijetu - PokerStars, Amaya Inc. (TSX: AYA).

Neymar Jr, veliki fenomen na društvenim mrežama kao i na nogometnim terenima, promovirat će PokerStars kroz reklame, humanitarne turnire i posebne događaje, uključujući sudjelovanje na velikim online poker turnirima i poker turnirima uživo. Mladi Brazilac ima ogromnu podršku na društvenim mrežama diljem svijeta s više od 18 milijuna Twitter pratitelja i 51,2 milijuna Facebook obožavatelja.

"Neymar Jr jedna je od najvećih zvijezda u svijetu sporta i PokerStars je ponosan na ovu suradnju. Zajedno ćemo podići popularnost pokera i novoj publici prezentirati kompetitivnu, zabavnu i stratešku stranu pokera", poručio je Michael Hazel, privremeni predsjednik Uprave PokerStarsa. “Suradnja s Neymarom Jr samo je nastavak PokerStarsove prakse ulaganja u popularne sportaše koji žele svoj uspjeh iz svijeta kompetitivnog sporta iskoristiti kako bi postali uspješni poker igrači.”

David Baazov, predsjednik i glavni izvršni direktor kompanije Amaya, poručio je da je ova suradnja investicija u razvoj pokera na globalnoj razini. "Neymar Jr je mlada i izuzetno karizmatična zvijezda koja voli komunicirati sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža, osjeća se izuzetno opušteno ispred kamere i voli igrati poker", izjavio je Baazov. "Kako je riječ o velikoj zvijezdi koja igra za jedan od najpoznatijih nogometnih klubova i jednu od najprepoznatljivijih nogometnih reprezentacija na svijetu, njegov utjecaj je ogroman. Ova je suradnja odlična prilika za promociju pokera diljem svijeta i privlačenje novih obožavatelja."

Kao strastveni poker igrač, Neymar Jr često objavljuje slike i videosnimke na svom Instagramu o svojim poker pothvatima, uključujući priče koje proizlaze iz kućnih igara s prijateljima, ali i slike svog psa koji nosi prigodno ime "Poker", čime svoju ljubav prema igri dijeli s više od 14,5 milijuna obožavatelja.

"Kroz odrastanje i igranje nogometa svaki dan postao sam izrazito kompetitivna osoba. Kad ne igram nogomet, najdraži mi je hobi igranje pokera i natjecanje protiv suigrača na putovanjima i u raznim kućnim igrama s prijateljima”, poručio je Neymar Jr.

"Ako želiš biti uspješan poker igrač, potrebne su ti iste vještine kao i uspješnom nogometašu – važna je mentalna snaga, ali i izdržljivost, strpljenje, smirenost i usredotočenost. Volim izazov, bez obzira je li to onaj na nogometnim terenima ili za poker stolovima", zaključuje.

Tijekom godina brojni su sportaši odlučili iskoristiti svoju upornost, usredotočenost i strateški način razmišljanja za zelenim poker stolovima. Upravo zbog brojnih paralela s kompetitivnim sportovima Neymar Jr je prirodan odabir za PokerStars.

Kao novi član Team PokerStars, Neymar Jr pridružuje se pobjedničkoj ekipi sačinjenoj od nekih od najboljih poker igrača na svijetu, ali i ostalim proslavljenim sportašima poput brazilske nogometne legende Ronalda "el Fenómeno" Nazária de Lime, 14-ostrukog Grand Slam prvaka Rafe Nadala i osvajačice zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu, kapetanice nizozemske reprezentacije hokeja na travi, Fatime Moreire de Melo.

Suradnja s Neymarom Jr nastavak je rada na ostvarenju PokerStarsove želje da uzbuđenje igranja pokera predstavi novoj publici. PokerStars će surađivati i s Neymar Jr Project Institute kroz svoj korporativni program pomoći "Helping Hands".

Ovog kolovoza u Barceloni počinje 12. sezona turneje PokerStars European Poker Tour. Festival prepun akcije uvijek privlači ogroman broj igrača, no ove će godine zasigurno biti još popularniji budući da Neymar Jr planira demonstrirati svoje poker vještine kroz seriju "Dvoboji slavnih". Poker igrači i obožavatelji nogometa dobit će priliku upoznati Neymara Jr uživo, a zahvaljujući posebnoj poker igri, neki će dobiti priliku i zaigrati protiv njega.

Neymar Jr igrat će na PokerStarsu pod korisničkim imenom "neymar-jr".

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!