13. PRO.PR konferencija ove godine u Malinskoj na otoku Krku

Vijesti

Natrag na Vijesti

13. PRO.PR konferencija ove godine u Malinskoj na otoku Krku

Foto:

Najpoznatija regionalna konferencija za komunikacijski i brend menadžment ove će se godine održati u Malinskoj na otoku Krku od 22. do 25. travnja. Organizator PRO.PR konferencije je agencija za komunikacijski menadžment Apriori World iz Zagreba. Ovogodišnji program konferencije obilježit će 14 predavanja i 3 panel diskusije na kojima će vodeći stručnjaci s područja komunikacijskog menadžmenta predstaviti svoja znanja i iskustva na području upravljanja komunikacijama te prikazati nove modele komuniciranja. Program konferencije napravljen je s ciljem da se sudionicima omogući pristup kvalitetnom sadržaju, novim informacijama, savjetima priznatih stručnjaka te da se potakne razmjena znanja kako bi poslovanje na području komunikacija postalo što konkurentnije.

Neki od predavača na ovogodišnjoj konferenciji bit će Ranko Jelača, direktor marketinga Atlantic grupe, Sean Larkins, zamjenik ravnatelja državnog komunikacijskog ureda britanskog premijera, Ömer Sengüler, izvršni direktor agencije Magic brands, Lana Jugo, voditeljica korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska, Xenia Rheizevska, voditeljica ureda za tisak, marketing i komunikacije organizacijskog odbora za Sochi 2014., Patrizia Rutigliano, direktorica odnosa s javnošću i marketinških komunikacija kompanije SNAM u Italiji, te Julia Corkey i Eleri Roberts, voditelji odnosa s javnošću i kampanja u gradskom vijeću Westminstera. Pregršt zanimljivih predavanja bit će popraćeni panel diskusijama koje će moderirati Cormac Smith, predsjednik komunikacija lokalne samouprave Ujedinjenog Kraljevstva te Amela Odobašić, rukovoditeljica sektora za odnose s javnošću Regulatorne agencije za komunikacije BiH.

U sklopu konferencije bit će održana dodjela PRO.PR Awards priznanja koja su utemeljena 2012. godine kako bi se nagradili pojedinci koji su doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću. Kako je objavljeno u siječnju ove godine, ukupno 20 pojedinaca iz regije i svijeta dobitnici su priznanja, među kojima se ističu gđa Dubravka Jusić, direktorica korporativnih komunikacija Vipneta, gđa Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti Ericssona Nikole Tesle, gđa Katarina Klemenc, direktorica korporativnih komunikacijaLek Sandoza, gđa Astrid Mušura Kaučič, viša savjetnica u agenciji In medias res komunikacije, gđa Rosana Jankov iz Auto Moto Saveza Makedonije, g. Gábor Hegyi, ugledni mađarski komunikacijski stručnjak i vlasnik agencije Capital Communications te gđa Renate Skoff, jedna od pionirki odnosa s javnošću u Austriji. Nakon dodjele nagrada svi će sudionici sudjelovati na svečanoj večeri koja će biti održana treći dan konferencije, u petak 24.4.2015. Sudionici ovogodišnje PRO.PR konferencije bit će smješteni u hotelu Malin na otoku Krku, gdje će osim u zanimljivim predavanjima moći uživati u izuzetnom okruženju; netaknutom zelenilu, čistom moru i proljetnom suncu hrvatskog Jadrana, ugođaju koji nadopunjuje čaroliju sudjelovanja na PRO.PR konferenciji.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!