Hrvatska Lutrija novi je sponzor Hrvatskog judo saveza

Vijesti

Natrag na Vijesti

Hrvatska Lutrija novi je sponzor Hrvatskog judo saveza

Foto: pr

Danas je svečano obilježeno sklapanje ugovora o sponzorstvu između Hrvatske Lutrije i Hrvatskog judo saveza u nazočnosti članica Uprave Hrvatske Lutrije Nikoline Klaić i Dijane Pavićević, predsjednice Hrvatskog judo saveza dr. sc. Sande Čorak, potpredsjednika Europske judo unije Hrvoja Lindija te hrvatskih reprezentativaca dvostruke svjetske prvakinje u judu Barbare Matić i osvajača europskih medalja Dominika Družete.

„Od danas je Hrvatska Lutrija ponosni sponzor Hrvatskog judo saveza. Ulaganje u sport nije samo ulaganje u fizičku disciplinu, već je to i ulaganje u vrijednosti koje sport promiče poput primjerice fer igre. Judo je sport za sve, judom se bave i osobe s poteškoćama. Judo je sport koji uči poštovanju, samokontroli i prijateljstvu. Svatko može pronaći svoje mjesto u ovom sportu i iz njega izvući mnogo više od samih tehnika borbe. Uvjereni smo da će naše sjajne judašice i judaši nastaviti nizati uspjehe kako na svjetskim natjecanjima tako i na olimpijskim igrama i biti najbolji promotori Hrvatske u svijetu." istaknula je Nikolina Klaić čestitavši Barbari Matić na novom zlatu osvojenom u Tbilisiju.

Zahvalu Hrvatskoj Lutriji uputila je predsjednica Hrvatskog judo saveza, dr. sc. Sanda Čorak: „Prije svega zahvaljujem se Hrvatskoj Lutriji na povjerenju. Suradnja s Hrvatskom Lutrijom omogućiti će još kvalitetniji rad i razvoj juda na području Republike Hrvatske. Hrvatsku Lutriju i Hrvatski judo savez povezuje sustava vrijednosti i ciljeva koji promoviraju integritet i moral kako u sportskom svijetu, tako i izvan njega. Posebno nas raduje što Hrvatski judo savez ima bitnog i dokazanog partnera uz sebe“ izjavila je Čorak.

Hrvatska Lutrija će nastaviti ulagati u razvoj zajednice i vrhunskog sporta u skladu sa svojom tradicijom društveno odgovornog poslovanja.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!