U Zagrebu otvoren PRIMEvision – Nashi Argan Store

Vijesti

Natrag na Vijesti

U Zagrebu otvoren PRIMEvision – Nashi Argan Store

Foto: pr

Odlazak frizeru uvijek je bio više ritual nego obaveza, a u frizerski salon danas ne odlazimo samo po frizuru, nego potpunu njegu kose i kože te savjete i edukacije o tretmanima. Nerijetko vlastitog frizera pitamo i za savjet o proizvodima kojima ćemo njegovati kosu u vlastitoj kupaoni. Uz sve to, danas se u salonima zadržavamo i po nekoliko sati te su udobnost, atmosfera i ugođaj frizerskog salona jednako važni kao stručnost i profesionalnost frizera. Upravo takvo mjesto, uređeno u talijanskom stilu, decentno i elegantno, ovih je dana otvorilo svoja vrata u središtu Zagreba na adresi Ilica 60.

Prvi u Zagrebu, PRIMEvision – Nashi Argan Store in store salon ponudit će svim posjetiteljima puno više od frizure – ovo je prvi frizerski salon čiji prostor čini cjelinu s prodajnim dijelom u kojem će svi moći kupiti svoje omiljene Nashi Argan proizvode. I dok smo dosad uglavnom u odabranim Nashi salon partnerima mogli kupiti samo ograničeni raspon proizvoda, u ovom premium salonu bit će dostupan raspon proizvoda poznatog talijanskog branda za njegu kose, kože ali i doma. Ono po čemu svi pamte ove proizvode, koji su 100 % proizvedene u Italiji, je specifičan slatkasto-gorki miris argana, koji je toliko omiljen i jedinstven da je dobio i svoju liniju mirisa. Osim frizure, svojoj kosi, jednako kao i koži ili svom domu želite podariti i neodoljiv i ugodan miris jer to je, kažu istraživanja, sjećanje koje se najduže pamti. PRIMEvision salon na novoj adresi ponudit će svim svojim posjetiteljima neodoljivo mirisno iskustvo, pravu malu oazu mira, opuštanja i odmora uz nepogrešiv styling frizure za čije kreativno vodstvo je zadužen talentirani Ivan Pervan i cijeli tim frizera. „Znamo da je danas odlazak na frizuru postao naš mali wellness i bijeg od užurbanog ritma svakodnevice i zato nam je izuzetno važno da našim klijenticama i klijentima pružimo jedinstven ugođaj i ambijent. Želimo da se osjećaju ugodno i da ovo bude njihova mala oaza mira i ljepote, te da sa sobom ponesu prepoznatljiv Nashi good feel“, izjavili su vlasnici salona i Nashi Argan store in store projekta, Robert i Marina Benčić povodom otvorenja.

U njihovom salonu posebno su traženi FILLER THERAPY i Deep infusion tretmani koji pružaju trenutne rezultate za lijepu i sjajnu kosu te originalni NASHI professional 3D boje za kosu koje privlače svjetlost te je raspršuju po kosi stvarajući poseban 3D efekt. Uz neizostavne trendove, lijepa, zdrava i njegovana kosa, nikad ne izlazi iz mode.

Novi salon, koji se proteže na 105 metara kvadratnih, donosi nam dašak Milana jer je uređen po uzoru na originalni talijanski Nashi Argan salon poštujući privatnost posjetitelja, koristeći samo najkvalitetnije materijale i komade namještaja, a glavnina dekoracija i komada namještaja kao što su ogledala, stolići, police, izrađeni su namjenski za ovaj salon. Vlasnicima je pri uređenju prostora bilo jako važno imati puno prirodnog svjetla te biljaka jer se brand svrstava u prirodnu kozmetiku te se temelji na načelima održivosti i brige za okoliš. Poštujući holistički pristup lijepom i uravnoteženom življenju, briga o sebi uključuje i brigu o okolišu te se u proizvodnji cijele linije kozmetike koristi energija iz obnovljivih izvora, a pakirani su ekološki prihvatljivo u ambalaži koja se može reciklirati, s minimalnim štetnim učinkom na okoliš. Svaki detalj u novom salonu promišljen je kako bi se posjetitelji što ugodnije osjećali u prostoru u kojem će sasvim sigurno doći po svoj trenutak mira u središtu užurbanog grada.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!