1000 NAJVEĆIH HRVATSKIH TVRTKI PREMA UKUPNOM PRIHODU U 2022.

Vijesti

Natrag na Vijesti

1000 NAJVEĆIH HRVATSKIH TVRTKI PREMA UKUPNOM PRIHODU U 2022.

Foto: Lider Media

Poslovni tjednik Lider 23. lipnja objavljuje tradicionalno specijalno izdanje "1000 NAJVEĆIH", u kojem će javnosti predstaviti najpreglednije službene rezultate poslovanja hrvatskih tvrtki u 2022. godini na temelju njihovih godišnjih financijskih izvještaja.

Izdanje "1000 NAJVEĆIH" relevantan je pokazatelj prošlogodišnjeg poslovanja u Hrvatskoj na temelju rezultata tvrtki koje su stup hrvatskoga gospodarstva i na koje otpada velik dio ukupnih prihoda i dobiti u Hrvatskoj.

Samo u Liderovom izdanju možete odmah pronaći svoju tvrtku, kao i tvrtke svojih konkurenata ili partnera koje vas zanimaju.

Lider u popratnim tekstovima stavlja poslovanje u prošloj godini u kontekst poslovanja u ranijim godinama.

I ove će godine lista najvećih kompanija biti dopunjena dodatnim personaliziranim sadržajem i analizama.

Rang-liste. Iscrpno o 1000 najvećih. Najpreglednije predstavljanje najnovijih podataka o poslovanju tisuću najvećih kompanija prema ukupnom prihodu.

Analiza 1000 najvećih. Koliko je na poslovanje 1000 najvećih u 2022. utjecala inflacija, nestašice sirovina, val velikih otkaza… Tko su najveće žrtve i pobjednici pandemije.

Trendovi. Raščlanjuju se rezultati poslovanja. Što sugeriraju rezultati izvoza i uvoza? Tko su najveći neto izvoznici?

Najveći usponi i padovi. Koji su bili najveći usponi i najdublji ponori tvrtki prema ostvarenim prihodima u 2022. godini.

Pridošlice i nestali -novi članovi kluba 1000 najvećih, ali i kompanije koje su nestale s popisa najvećih u godini dana.

Sektorske analize. Raspored snaga po pojedinim sektorima jasno govori o trenutačnom stanju hrvatskoga gospodarstva. Tko vodi glavnu riječ, tko izaziva, tko je zapeo za ulaganja, tko za izvoz, tko bi preuzimao na domaćem i inozemnom tržištu, a tko je zapeo u opskrbnim lancima, sankcijama, inflaciji... Liderovi specijalisti posebno analiziraju trendove u:

• Industriji

• Trgovini

• Graditeljstvu

• Turizmu

Anketa među čelnicima 1000 najvećih tvrtki:

Kakve rezultate očekujete ove godine? Kakvi su glavni trendovi na vašim ključnim tržištima? Koji su najveći izazovi za vašu tvrtku? Kakvi su razvojni i investicijski planovi? Koje ste nove/inovirane proizvode i usluge plasirali na tržište od početka prošle godine? Ova godina najizdašnija je po pitanju subvencija iz fondova EU. Je li Vaša tvrtka uključena u NPOO, ili druge europske programe? Koristi li Vaša tvrtka najsuvremenija rješenja s područja umjetne inteligencije?

Vodič do svakog podatka. Pregled svih ključnih pojmova i smještaj tvrtki po stranicama naći će se u "indeksima".

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!