15. Hrvatski dani male brodogradnje i turizma – CROATIA NAUTIC SHOW ove godine u redovnom proljetnom terminu od 13. do 16. travnja 2023

Vijesti

Natrag na Vijesti

15. Hrvatski dani male brodogradnje i turizma – CROATIA NAUTIC SHOW ove godine u redovnom proljetnom terminu od 13. do 16. travnja 2023

Foto: pr

Po povratku u svoj uobičajeni predpandemijski termin sredinom travnja, ova manifestacija okreće novu stranicu i otvara se u potpunosti prema internacionalnoj nautičkoj ponudi što i sam podnaslov CROATIA NAUTIC SHOW sugerira.

Usprkos istom, fokus manifestacije je i nadalje usmjeren ka doprinosu pojavnosti i promociji udruga, ustanova, muzeja, kalafata, škverova i brodogradilišta koji njeguju hrvatsku tradicijsku maritimnu baštinu svih jadranskih županija.

Idealan proljetni termin i novosti u organizaciji čine listu najavljenih izlagača većom i raznovrsnijom, čime će ponuda ovogodišnjeg izdanja biti primamljiva svim posjetiteljima. Bogata ponuda gumenih plovila, brodica i motonih jahti za odmor i rentu domaćih i stranih proizvođača; nautičke, brodske, bazenske i SPA opreme, ali i električnih plovila, vozila, uz široku ponuda turističke i fun outdoor opreme zadovoljit će sve istančaniji i zahtjevniji ukus i potrebe kupaca kao i tvrtki nositelja turističke ponude.

U sklopu bogate ponude plovila u moru i na suhom od 5-21 metar dužine, njih 6 će se premijerno predstaviti hrvatskoj publici.

Hrvatski dani male brodogradnje / Croatia Nautic Show mjesto su skore ovogodišnje proljetne promocije i povoljne predsezonske kupnje potrebnih proizvoda za odmor, kao i za nautičku te turističku ponudu i rentu.

Upravo to je ono što treba svima koji na moru, uz more i od mora žive.

Dobrodošli u Marinu Kaštela na 15. Hrvatske dane male brodogradnje/Croatia Nautic Show!

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!