Zaklada UniSport Srce: Ulaganje u sport i obrazovanje

Vijesti

Natrag na Vijesti

Zaklada UniSport Srce: Ulaganje u sport i obrazovanje

Foto: pr

Nakon svečanosti UniSport Stars koja je okupila creme de la creme akademskog života u Republici Hrvatskoj te uvažene goste i prijatelje Hrvatskog akademskog sportskog saveza (HASS - a), slijedi još jedan lijepi događaj u istoj organizaciji. Naime, osnovana je Zaklada UniSport Srce, vođena idejom da je ulaganje u sport i obrazovanje zapravo ulaganje u bolju budućnost. Želeći osvijestiti javnosti važnost i vrijednost akademskog života i studentskog sporta, ova Zaklada još je jedan od važnih i proaktivnih projekata HASS – a koji naglašava istinske sportske i akademske vrijednosti.

Da bismo realizirali željene ciljeve ili barem bili na dobrom putu ka ostvarenju boljeg života svakog bića, HASS će kroz Zakladu UniSport Srce pružiti ruku suradnje i poticaja studentima sportašima putem stipendija i besplatnih edukativnih programa. Uz financijsku podršku studentima, važno je istaknuti širok spektar aktivnosti Zaklade: savjetovanje za studente kako bi u potpunosti izbrusili svoje talente, realizirali inovativne ideje ili pak, njegujući životni stil dualnih karijera, doprinijeli izgradnji zdravije nacije te sretnijeg društva u kojem će svaki pojedinac imati priliku ostvariti svoj puni potencijal. Nadalje, jedan od temeljnih ciljeva Zaklade je ulaganje u inovativne projekte koji povezuju sport, zdravlje i akademsku zajednicu, a kojim želimo neprestani razvoj i podizati ljestvicu na zadovoljstvo svih.

Kako bi Zaklada UniSport Srce zaživjela, idejno i operativno na mjestu upravitelja, ruku pomoći pruža jedan od simbola hrvatskog rukometa, čovjek koji je godinama na “svojim krilima“ nosio hrvatsku reprezentaciju - Goran Šprem. Dugogodišnji prijatelj Hrvatskog akademskog sportskog saveza, pravi je primjer dualnih karijera i uzor našim studentima.

Nebrojeno puta dosad vidjeli smo koliko je zapravo široka i bogata baza studenata sportaša pa tako vjerujemo da ćemo upravo kroz Zakladu UniSport Srce, potaknuti sva srca da kucaju kao jedno za bolju budućnost hrvatske mladosti. Potpisivanja prvih stipendija Zaklade planirana su 2. ožujka, kad ćemo svi zajedno dati puls studentskom sportu, obrazovanju i napretku.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!