IT i HR: Prilike i izazovi - konferencija Hrvatske gospodarske komore

Vijesti

Natrag na Vijesti

IT i HR: Prilike i izazovi - konferencija Hrvatske gospodarske komore

Foto: hgk

Konferencija Hrvatske gospodarske komoreIT & HR: Prilike i izazovi, održava se uutorak, 6. prosincas početkom u10 satiu dvorani Aula Magna Katoličkog sveučilišta u Zagrebu (Ulica Filipa Vukasovića br. 1, III. kat).

Na konferenciji će biti predstavljenaposljednja Analiza IT industrije HGK, kao i rezultati ankete o tržištu rada u IT industriji.

Prisutnima će se uvodno obratiti potpredsjednik HGK za industriju i održivi razvojTomislav Radoši predsjednik Udruženja za IT HGKAlojzije Jukić.Rezultate analize predstavit će glavni ekonomist HGKGoran Šaravanja.

U globalne i lokalne trendove u području ljudskih resursa sudionike konferencije uvest ćeIvan Maglić, direktor u tvrtki Calisto, predstavnici globalne kompanije za istraživanje i savjetovanje u IT-ju Gartner Inc. U panel diskusiji o tržištu rada u IT industriji sudjelovat će domaći stručnjaci za ljudske resurse, između ostalog i iz IT tvrtki, ali i predstavnici gospodarstva te resornog ministarstva rada. Tako će na prvom panelu sudjelovati iLorna Luketić Mažić, People Operations Business Partner iz Infobipa te voditeljica Službe organizacijskog razvoja i upravljanja karijerom iz Erste&Steiermärkische BankIva Lopac Butorac.U diskusiji koliko kvalitetni projekti – posebno oni iz NPOO-a – mogu pridonijeti jačanju IT-ja i lakšem privlačenju kvalitetnog kadra, sudjelovat će i predsjednik Uprave KončaraGordan Kolaki prodekan za istraživanje i inovacije sa zagrebačkog FER-aStjepan Bogdan.

Program konferencije dostupan jeOVDJE.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!