Otkrivamo što vas sve čeka na dosad najvećem izdanju omiljenog BAŠ NAŠ Adventa

Vijesti

Natrag na Vijesti

Otkrivamo što vas sve čeka na dosad najvećem izdanju omiljenog BAŠ NAŠ Adventa

Foto: pr

BAŠ NAŠ Advent na najčarobnijoj lokaciji Gornjeg grada s najljepšim pogledom na Zagreb se vraća! Kao manifestacija koja već pet godina nudi nezaboravno iskustvo i predivnu atmosferu tijekom cijelog adventskog razdoblja, omiljeni zagrebački advent priprema svoje najbolje izdanje. Pomno osmišljena gastro ponuda, najbolji koncerti, live nastupi omiljenih bendova i božićno uređenje popularne gornjogradske kulise, zasigurno će postati kombinacija koja će biti glavno mjesto druženja, zabave i veselja Zagrepčana, ali i brojnih drugih posjetitelja i turista.

Na platou Gradec, BAŠ NAŠ Advent ove godine posjetiteljima nudi 36 nezaboravna dana glazbenog programa s čak 7 koncerata najpoznatijih hrvatskih izvođača. Na otvorenju, u subotu 26. studenog, svoje najveće hitove izvest će kultni splitski bend TBF. Za dobar provod svaki dan će biti zaslužni brojni DJ nastupi – na sam Badnjak RNB Confusion Santas Club dok će za odličnu atmosferu tijekom cijelog prosinca biti zaduženi Vatra, Psihomodo Pop, Vesna Pisarović, Zembo Latifa i Cubismo te Zgroove band na dočeku Nove godine.

Već je svima poznato kako najljepše adventske fotografije nastaju na platou Gradec s idiličnim pogledom na Grad, a ove godine ljubitelji stvaranja dragocjenih trenutaka za pamćenje moći će to učiniti na čak 5 različitih božićnih photo pointova! Posebno uređenje zasigurno će nadmašiti sva očekivanja jer će BAŠ NAŠ Advent biti pun fotogeničnih kutaka na svakom koraku, a na posebno uređenom sELFie korneru posjetitelji će moći izmijeniti tri različite kulise i ovjekovječiti ih fotografijama koje će osvojiti društvene mreže. BAŠ NAŠ Advent nudi i raznovrsnu gastro ponudu. Posjetitelji će tako uživati u brojnim gastro delicijama i specijalitetima koje će pripremiti vrsni hrvatski chefovi: Marin Medak, Mario Mandarić i Stjepan Gojšić te najpoznatiji chef"s trio – Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin i Melkior Bašić. Omiljeni buncek, štrudla od krvavica, konfitirana raca ili češnjovke sa zeljem samo su neka od slasnih jela u kojima će gurmani guštati, dok će fritule, germknedle, canole i wafli oduševiti sve ljubitelje slatkoga.

Drugu godinu za redom, Advent na Gradecu ima i plemeniti cilj. Svakoga dana do Badnjaka, posjetitelji će moći donijeti svoje ukrase i okititi 30 božićnih drvca koja će obiteljima slabijeg imovinskog stanja ovaj Božić učinit nezaBORavnim. Na taj način svatko će moći sudjelovati u stvaranju jedne velike humanitarne priče koja je u suradnji s udrugom Mali zmaj prošle godine dokazala da su zajedništvo i toplina doma ipak najvažnije vrijednosti blagdana.

Gornji grad je povijesno ishodište grada i po mnogima najšarmantniji dio Zagreba, a Gradec je njegova žila kucavica. BAŠ NAŠ Advent na platou Gradec donosi pravu božićnu čaroliju i prekrasnu blagdansku atmosferu, a posjetitelji će dobiti pristup pravoj maloj tvornici želja gdje će moći ostaviti svoje pismo u sandučićima želja, istražiti što se sve krije na magičnim kulisama sELFie tvornice, popiti vrući koktel u božićnom vlaku, uživati u predivnom uređenju s čarobnim pogledom na Zagreb, popeti se na jedan od pet rooftopova, nazdraviti i stvarati najljepše uspomene! I tako sve do 07. siječnja.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!