CBS INTERNATIONAL HRVATSKA UVJERLJIVO NAJBOLJI NA HRVATSKOM TRŽIŠTU NEKRETNINA PREMA PRESTIŽNOM FINANCIJSKOM ČASOPISU EUROMONEY

Vijesti

Natrag na Vijesti

CBS INTERNATIONAL HRVATSKA UVJERLJIVO NAJBOLJI NA HRVATSKOM TRŽIŠTU NEKRETNINA PREMA PRESTIŽNOM FINANCIJSKOM ČASOPISU EUROMONEY

Foto: pr

Treći put zaredom potvrdili vodstvo u svim konkurentskim kategorijama

Vodeća konzultantska kuća za nekretnine u Hrvatskoj CBS International, dio Cushman & Wakefield Grupe, u izboru prestižnog financijskog časopisa Euromoney proglašena je najboljim konzultantima u svim konkurentskim kategorijama čime je ujedno i treći put zaredom potvrdila svoju vodeću poziciju.

Euromoney Awards publikacija potvrdila je kvalitetu CBS International Hrvatska i kao regionalnog lidera na tržištu nekretnina, i to u kategorijama najbolje konzultantske kuće za nekretnine, najboljeg stručnog tima za procjenu vrijednosti nekretnina, najbolje konzultantske kuće na području posredovanja u kupoprodaji i iznajmljivanju nekretnina te najbolje konzultantske kuće na području istraživanja tržišta nekretnina.

Nagrade su nam uvijek daljnji motiv za rast. Za CBS International Hrvatska ovo priznanje svakako predstavlja potvrdu da dugogodišnja suradnja i povjerenje naših klijenata idu u pravom smjeru, a k tome nam daje i putokaz kako u sljedećem razdoblju biti još bolji. Izuzetno smo ponosni što nas iskustvo, profesionalnost i posvećenost naših zaposlenika čine liderima ne samo u Hrvatskoj, već i u sve četiri zemlje regije”, istaknuo je Predrag Tutić, Partner tvrtke CBS International u Hrvatskoj.

Da je CW CBS International lider i na regionalnom nivou potvrđuje i podatak da je i ured u Srbiji dobitnik spomenutog priznanja u sve četiri kategorije već sedmu godinu u nizu, dok je partner na globalnom nivou, Cushman & Wakefield, peti put zaredom proglašen najboljom svjetskom konzultantskom kućom za nekretnine.

Ugledni međunarodni financijski časopis Euromoney proteklih 18 godina organizira glasovanje u kojem sudjeluju predstavnici međunarodnih korporacija, financijskih institucija i poznatih tvrtki diljem svijeta. Ovogodišnje glasovanje za izbor najboljih konzultanata, investitora i financijskih institucija na lokalnom i globalnom tržištu okupilo je više od 7.000 sudionika.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!