Best Stay konferencija okuplja lidere turističke industrije u srcu Međimurja

Vijesti

Natrag na Vijesti

Best Stay konferencija okuplja lidere turističke industrije u srcu Međimurja

Foto: BestStay

Od 12. do 14. listopada u Termama Sv. Martin, u srcu Međimurja održat će se Best Stay konferencija za lidere u turizmu na kojoj će svoja znanja, iskustva i greške na kojima su učili, podijeliti stručnjaci iz najvećih regionalnih hotelskih kompanija: Adriatic Luxury Hotels, Maistra Hospitality Group, Valamar, Movenpick, Blue Sun, Hilton, Radisson Collection.

Domaćin konferencije je Međimurje, jedina hrvatska destinacija koja je 3 puta za redom osvojima European Destination of Excellence.

Može li turizam biti zelen i održiv

Osma po redu Best Stay konferencija upoznat će djelatnike u turizmu s trendovima, ali i izazovima koji čekaju turističku industriju u nadolazećim sezonama - od tehnologija koje će pomoći kod kreiranja turističkog iskustva, do toga kako smanjiti carbon footprint i osigurati gostima nova, zabavna iskustva primjenom tehnologija proširene stvarnosti.

Jedini hrvatski hotel sa EU Ecolabel certifikatom podijelit će iskustvo održivog poslovanja

Terme Sveti Martin pioniri su održivih procesa u svakodnevnom poslovanju u turizmu, te jedini hrvatski hotel sa EU Ecolabel certifikatom. Nuša Korotaj, Generalna direktorica Terma Sveti Martin provest će publiku kroz cijeli proces:" Mi kao tvrtka zaista poštujemo najviše standarde ekološke zaštite, a želja nam je s kolegama iz struke pronaći nova održiva rješenja za sve promjene koje čekaju turizam i hotelijerstvo.“ O temi održivosti u hotelijerstvu pričat će i Ged Brown, izvršni direktor portala Low Season Traveller, koji opslužuje publiku koja putuje van sezone, kako bi smanjila utjecaj na okoliš.

Stručnjaci će pojasniti kako privući i zadržati najbolje zaposlenike

Andraa Piirsalu, direktor korporativne kulture i ljudskih potencijala Radisson Collection Hotela pričat će o tome kako dizajnirati putanju svakog zaposlenika kako bi zvijezde vašeg tima ostale u organizaciji, što je izazov s kojim se turizam suočava iz godine u godinu.

Predstavljanje Maistrinog koncepta urbanih, gradskih hotela

Tihana Baždar Gašljević, voditeljica upravljanja brandom Maistra City Vibes te Marriot hotela te Ivan Gregorović direktor hotela Zonar Zagreb predstavit će koncept renoviranog i repozicioniranog hotela Panorama pod novim imenom i dizajnom - Zonar Zagreb, kao i brand urbanih hotela Maistra City Vibes.

Zonar Zagreb se otvara u proljeće 2023., a na njemu je radio nagrađivani arhitektonski Studio UP, koji je zaslužan za uspjeh family hotela Amarin, te brojni poznati domaći umjetnici i dizajneri.

Sudionici konferencije umanjit će svoj carbon footprint sadnjom vinove loze

Kako je tema konferencije održivost i zeleno poslovanje, sudionici konferencije moći će izračunati svoj carbon footprint, te napraviti offsetting sadnjom vinograda obitelji Hažić na proljeće 2023. Na stranici Best Stay možete se prijaviti na njihov newsletter i saznati više o ovoj hvale vrijednoj incijativi.

Jedina konferencija na kojoj možete dogovoriti sastanak bez potezanja za rukav

Direktorica konferencije Martina Lucić Čanak izrazito je zadovoljna: "Uspjeli smo na na jednom mjestu okupiti lidere turističkog sektora regije i pokrenuti nove poslovne suradnje, kao i otvoriti horizonte primjene tehnologije u turizmu."

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!