TISUĆE GLEDATELJA UŽIVALO U AUTO SPEKTAKLU NA PISTI ZTC-a U VELIKOJ GORICI

Vijesti

Natrag na Vijesti

TISUĆE GLEDATELJA UŽIVALO U AUTO SPEKTAKLU NA PISTI ZTC-a U VELIKOJ GORICI

Foto: Josip Škof

Fascinantne slike nekih od najskupljih i najatraktivnijih automobila današnjice obilaze Hrvatsku posljednjih dana. Pravi spektakl, drugu godinu zaredom, održao se na pisti Zrakoplovno - tehničkog centra u Velikog Gorici. Tisuće zaljubljenika u najsuvremenija dostignuća auto svijeta s oduševljenjem je pratilo svaki potez iskusnih vozača.

Supercar Owners Circle – SOC Croatia 2022. priredio je Hrvatskoj takve prizore kakvi se rijetko viđaju u svijetu. I u Velikog Gorici mogao se vidjeti novi Aston Martin Valkyrie AMR Pro., a Mate Rimac te njegovi automobili iz brenda Bugatti Rimac privlačili su posebnu pažnju gledatelja. Prvi put ikada predstavljen je Auto Mira - Peace Car. Riječ je o specijalnom projektu koji je SOC razvio u suradnji s tvrtkom Aston Martin, a iz Velike Gorice poruka mira na ovaj način odlazi u svijet.

Grad Velika Gorica i Turistička zajednica grada kao partneri projekta su osigurali parking za sve posjetitelje koji su pristigli iz cijele Hrvatske kako bi uživali u ovom jedinstvenom događaju. Vikend posvećen automobilima posjetili su i zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Neven Karas te direktorica TZ-a Maja Toth.

Od 2014. godine, Supercar Owners Circle iz godine u godinu promovira kulturu kolekcionara superautomobila i hiperautomobila, oživljavajući svjetsku zajednicu koja je dom najprofinjenijim kolekcionarima iz cijelog svijeta. SOC je predan promicanju vrijednosti za koje se zalaže svaki strastveni kolekcionar, spajajući ljepotu i istraživanje na način koji omogućuje susret stvarnosti i čarolije.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!