NAJEKSKLUZIVNIJI SVJETSKI AUTOMOBILSKI SPEKTAKL OVE SUBOTE U VELIKOJ GORICI NE PROPUSTITE NEKE OD NAJRJEĐIH I NAJLJEPŠIH AUTOMOBILA DANAŠNJICE

Vijesti

Natrag na Vijesti

NAJEKSKLUZIVNIJI SVJETSKI AUTOMOBILSKI SPEKTAKL OVE SUBOTE U VELIKOJ GORICI NE PROPUSTITE NEKE OD NAJRJEĐIH I NAJLJEPŠIH AUTOMOBILA DANAŠNJICE

Foto: pr

Pista Zrakoplovnog tehničkog centra u Velikoj Gorici ove subote, 3. rujna od 9 sati ujutro postaje dom najrjeđim i najekskluzivnijim automobilima današnjice. Supercar Owners Circle – SOC Croatia 2022. vraća se u Hrvatsku. Na pisti ZTC-a izložit će i voziti automobile o kojima velika većina nas može samo sanjati. Grad Velika Gorica osigurao je parkirališna mjesta za posjetitelje. Pozivaju se svi da dođu na vrijeme kako bi zauzeli najbolje pozicije uz pistu te uživali u spektaklu koji svijet rijetko ima prilike vidjeti.

Program demonstracije brzine i snage automobila koji počinje u 9 sati uključuje i prvo predstavljanje na europskom kontinentu Aston Martin Valkyrie AMR Pro., auta koji je stvoren za staze „bez ograničenja“.

Mate Rimac, koji je na neki način krenuo s ove piste, te njegov Bugatti Rimac brend predstavit će se vlasničkim primjercima svakog pojedinog modernog proizvodnog modela, uključujući jedinstveni La Voiture Noire, Centrodieci 300+, Divo i drugi. Bit će to ultimativni izlog bezvremenskog luksuza, dizajna i izrade kakvu njeguje Bugatti. Uz njih tu su i Barchetta Quartet: Pagani Zonda Barchetta - Ferrari Monza SP2 - McLaren Elva - Aston Martin Speedster. Holy Trinity: Ferrari La Ferrari - Porsche 918 - McLaren P1 te mnogi drugi.

„Ponosni smo da jedna takva svjetska manifestacija dolazi u Veliku Goricu. Pozivamo sve naše sugrađane, ali i sve ljubitelje brze vožnje te svega onog što će biti manifestirano toga dana u sigurnim uvjetima, da nam se priključe!“ – govori gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar i dodaje: „Jedna lijepa hrvatska priča, koja je u svjetskim medijima dobila najbolji mogući epilog je Mate Rimac, koji na samom početku karijere sa zelenim BMW-om na električni pogon dolazio na ovu pistu. Danas kao čelnik kompanije Bugatti Rimac pokazuje što jedan hrvatski poduzetnik u najboljem svjetlu može pružiti i postići!“

Posebna regulacija prometa tog jutra obuhvaća i parkirališna mjesta. Grad je omogućio parkiranje posjetiteljima i to na lokacijama - parkiralište na Zapadnoj strani stadiona NK Gorica, istočno parkiralište stadiona NK Gorica, parkiralište kod Gradske sportske dvorane u Rakarskoj ulici 19 te parkiralište u ulici Ivana Gorana Kovačića 13, na sajmištu u Velikoj Gorici.

SOC-ov automobilski muzej na otvorenom ekskluzivno će predstaviti najcjenjenije i najrjeđe primjerke automobilskog inženjerstva pa zaljubljenike u superautomobile na pisti ZTC-a očekuje zaista pravi spektakl. Projekt se u Velikoj Gorici održava u suradnji s Gradom Velika Gorica i Turističkom zajednicom.

Od 2014. godine, Supercar Owners Circle iz godine u godinu prihvaća kulturu kolekcionara superautomobila i hiperautomobila, oživljavajući svjetsku zajednicu koja je dom najprofinjenijim kolekcionarima iz cijelog svijeta. SOC je predan promicanju vrijednosti koje drži svaki strastveni kolekcionar, spajajući ljepotu i istraživanje na način koji omogućuje susret stvarnosti i magije.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!