FOOD TRUCK FESTIVAL – sjajni koncerti, street food hrana i šarena pića na Jarunu od 25. kolovoza do 11. rujna

Vijesti

Natrag na Vijesti

FOOD TRUCK FESTIVAL – sjajni koncerti, street food hrana i šarena pića na Jarunu od 25. kolovoza do 11. rujna

Foto: pr

Od 25. kolovoza do 11. rujna 2022. godine na jezeru Jarun vladat će samo sjajni koncerti, ukusnastreetfoodhrana, šarena pića i “photo zone” koje će osvajati Instagram – u grad se vraća Food Truck festival! Čast da otvori prvi hrvatski festival na kotačima u četvrtak 25. kolovoza pripala je Šajeti, a svi su dobrodošli na otvorenje koje će označiti početak festivala čija će atmosfera i ove godine osvojiti posjetitelje.

Food Truck u svom novom izdanju od 25. kolovoza do 11. rujna predstavlja do sada najjači glazbeni koncertni program s početkom u 20 sati:

25.8. ŠAJETA

26.8. VIVA ELVIS! Swingersi sviraju Kralja - tribute to Elvis Presley

02.9. SCIFIDELITY ORCHESTRA

03.9. LAURAKOJAPJEVA OLIVERA

07.9. TRIBUTE TO MIRO VIDOVIĆ- MORRIS STUDIO ALL STARS LIVE

09.9. DENIS & DENIS

10.9. YOGI LONICH TRIO

Najljepši pogled i zalasci sunca zagrebačkog Jaruna već je dobro znana kulisa ovog festivala

Prepoznatljive tematske zone, šarena scenografija i festivalski šušur obilježit će kraj ljeta i povratak u Zagreb. Dobro je poznato da na zagrebačko more, dolazi svatko željan sjajnih koncerata, dobrog druženja, još boljih fotografija i uživanja u iću i piću. A ove godine gastro doživljaj bit će još posebniji uz streetfooddelicije i zalogaje sa restorana na kotačima za kojima se uvijek stoji u redu,Food Truck festivalugošćuje INA – Fresh Corner uz vrući roštilj, Fumo Santo riječki kraljevi street food scene, Cromaris sa svježim ribljim specijalitetima, Picnic – trenutno najslasniji street food kamion u Hrvatskoj, Mrav uz posebno spremljene burgere i Dubrava Food Makers kojima će ovo biti premijerno festivalsko predstavljanje. U slatkom korneru za sve sladokusce svoje slastice će posluživati Nadine fritule i palačinke, te Pri Suncu sa zanatskim sladoledima koji će premijerno na Food Truck Ferstivalu predstaviti svoj sladoled na štapiću.

Na ovom omiljenom zagrebačkom festivalu pod novim sloganom#Nekljetotraje uživat će baš svatko, jer nastupi poznatih DJ-a, koncerti, odlična gastronomska ponuda i posebna atmosfera jarunske oaze garantiraju dobar provod.

Sva događanja i koncerti na Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a festival je otvoren za posjetitelje tijekom cijelog tjedna – radnim danima od 16h, dok vikendom od 12h.

Prijatelji festivala su: Karlovačko, Badel, Kutjevo, Jamnica, Aperol, Hendricks, Thomas Henry, Cromaris, Lavazza, Hoću knjigu, INA, Aquarius, Jutarnji list, Yammat FM i TZ Grada Zagreba.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!