SUNSCAPE FESTIVAL U NOI NA ZRĆU VRUNAC JE SEZONE UZ ZVIJEZDE STEVE AOKIA, KASHMRA I HRVATSKOG SUPERSTAR DJ-A MATRODU

Vijesti

Natrag na Vijesti

SUNSCAPE FESTIVAL U NOI NA ZRĆU VRUNAC JE SEZONE UZ ZVIJEZDE STEVE AOKIA, KASHMRA I HRVATSKOG SUPERSTAR DJ-A MATRODU

Foto: pr

Sezona Festivala i partija je na vrhuncu. Definitivno jedan od najjačih ovih će dana biti Sunscape u Noa Beach Clubu na najpoznatijoj hrvatskoj plaži Zrću. Od 7. do 10. kolovoza na njemu će nastupiti jedan od najzabavnijih DJ-a današnjice Steve Aoki, a tu su i Kashmr, hrvatski DJ s međunarodnom karijerom Matroda te brojni drugi.

Sunscape festival daje jedan novi smisao zabavi. koncept zabave u drugu sferu. Četiri noći Festivala bit će oličenje onoga što spajaju ljeto i festivali - toplo vrijeme, sunce, more, vedro nebo, ples pod zvijezdama i bezbrižnost.

Festival u nedjelju, 7. kolovoza otvara Niles Hollowell - Dhar, poznatiji kao KSHMR. On je američko-indijski producent EDM-a poznat po svojoj anonimnosti. Prije nego što je počeo producirati EDM, producirao je mainstream hip-hop kroz hip-hop indie-pop duo The Cataracs, te surađivao i producirao poznate glazbene ikone. 2015. Godine ga je DJ Tiësto predstavio na Ultra Music Festivalu i od tada počinje njegov strelovit uspon.

Steve Aoki se u Nou vraća u ponedjeljak, 8. kolovoza. Nedavno je za Jutarnji list nahvalio Hrvatsku i rekao kako se jedva čeka vratiti. Steve je američki DJ i producent japanskog podrijetla. Karijeru je započeo remiksevima s bendom iz Los Angelesa pod nazivom Moving Units. Njegov debitantski solo album Wonderland" nominiran je za "Najbolji plesni/elektronički album" na "55. godišnjoj dodjeli Grammyja.

Hrvatski super star DJ koji posljednjih godina bilježi veliku popularnost u Americi – Zagrepčanin Matroda svoju je karijeru započeo upravo u Noi. Sada se kao headliner vraća na središnju pozornicu u utorak, 9. kolovoza.

Od glavne pozornice Noa Beach Cluba do poznate After Beach zone - uvijek ćete imati gdje biti tijekom boravka na plaži Zrće. Za vrijeme Festivala tu su i boat partiji na kojima ćete moći vidjeti pravu čaroliju Sounscapea - prekrasan paški zalazak sunca. Krstarenje Jadranskim morem dok plešete u zalazak sunca? To je ozračje ovog festivala! U NOA Beach Clubu Vas očekuje ludo i nezaboravno ljeto koje ne smijemo propustiti. Uz sam klub NOA, posjetitelji mogu uživati u jednom od najljepših na Jadranu - Noa Glamping Resortu. Sve informacije o programu NOA kluba, kao i ulaznice za sve festivale, nalaze na webu https://www.noa-zrce.com

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!