SVJETSKA ZABAVA U UMAGU NAJAVA JE TJEDNA ZA PAMĆENJE

Vijesti

Natrag na Vijesti

SVJETSKA ZABAVA U UMAGU NAJAVA JE TJEDNA ZA PAMĆENJE

Foto: Plava Laguna Croatia Open.

Prepuna Dance Arena, posebna plesna energija i dinamični nizozemski DJ dvojac Sick Individuals odlike su zabave koja najavljuje tjedan za pamćenje na umaškom ATP turniru. Vrhunska produkcija bila je izvrsna kulisa za nastup Rinze i Joepa iz dvojca kojem su uzor Swedish House Mafia, Avicii i druge DJ mega zvijezde u čijem je hitovima uživala publika nakon mečeva na 32. Plava Laguna Croatia Openu.

„Zabava je bila iznad svih naših očekivanja. Veselimo se nastupima drugih DJ zvijezda ovog tjedna. Upravo smo produžili naš odmor u Umagu!“ – komentirala je Natalie koja je s društvom iz Njemačke posjetila Umag Music Nights.

Nakon završenih mečeva u nedjelju nastupaju DJ-i iz hrvatskog glazbenog programaSeriously Twisted. Sudeći po najavama i večeras nas očekuje plesna večer ispunjena emocijama.

Istarski bendNight Expressdobro je poznat publici. Njihov uvijek osebujan nastup na rasporedu je uponedjeljak, 25. srpnja.Vodeća regionalna RAP glazbenicaSenidah koncert u Dance areni održat će uutorak, 26. srpnja. Sudeći po njezinoj popularnosti u regiji, utorak će također biti večer za pamćenje.

Nizozemski DJ i producentski duoW&Wnastupit će usrijedu, 27. srpnja, a švicarska DJ zvijezdaAntoineučetvrtak, 28. srpnja.

Vida Locaotvara finalni vikend, u petak, 29. srpnja umaškog turnira. Dolaze s Ibize, a po najavi koju su poslali očekuje nas nastup pun plesne energije. Jedan od najboljih DJ-a današnjiceFedde Le Grand svoj će set imati usubotu, 30. srpnja.

Ovogodišnji 32. Plava Laguna Croatia Opennjeguje i svojugourmetpriču. Tu suPoluotok, RougeMarinchefa Marina Medaka.Tu je iINA Fresh CornerteTaste Istria zonau kojoj senalazi iekskluzivna zona istarskog pršuta i sira, a svi ljubitelji vina imaju priliku kušati autohtone istarske sorte na brojnim degustacijskim mjestima nagrađivanih istarskih vinara.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!