Bikini, mjehurići i after beach party – sve što trebate za savršeno ljeto

Vijesti

Natrag na Vijesti

Bikini, mjehurići i after beach party – sve što trebate za savršeno ljeto

Foto:

Zrće, Pag, 15. srpnja 2022. – Uz visoke temperature, miris mora i zvuk cvrčaka, za kraj dana u vrijeme golden hour zalaska sunca sve što vam treba su bikini, osvježavajući mjehurići i Freixenet White Party. Prvi takav party u nizu održao se ovog vikenda u novootvorenom Burra Beach House klubu na Zrću uz svjetski poznatu DJ-icu Noru van Elken. Ljetnu zabavu za pamćenje nisu propustile niti poznate influencerice Dorica Predojević i Anja Dujaković koje su uživale u popularnim hitovima Nore van Elken uz Freixenet ICE i Freixenet ICE Rose pjenušce.

Freixenet ICE i Freixenet ICE Rose pjenušci nose zaštićenu oznaku geografskog podrijetla cava, specifičnu za pokrajinu Kataloniju. Cava je vrsta pjenušavog vina koja se proizvodi tradicionalnom metodom vrenja u boci, u svijetu poznatom i kao šampanjska metoda. Specifičnost Freixeneta ICE je u tome što je kreiran na način da je najbolji kada se posluži uz nekoliko kockica leda i svježe voće poput breskva, šumskih bobica ili tropskog voća, što mu dodatno daje toliko potrebnu svježinu u ljetnima danima. Za sve ljubitelje pjenušaca, Freixenet je osmislio ljetni paket koji se sastoji od Freixenet ICE pjenušca i dvije velike bijele čaše, kako bi u svom domu mogli uživati u osvježenju punom mjehurića uz #CelebrateLaVida atmosferu.

Posjetitelji Burra Beach House kluba uživali su i u Freixenet Proseccu koji se proizvodi od sorte grožđa glera, a odlikuju ga svježina i umjereni mjehurići. Freixenet Prosecco oduševit će svojim laganim citrusnim notama i okusom reske jabuke što ga također čini idealnim za uvod u duge ljetne noći.

Freixenet ICE White Party oduševio je goste Burra Beach House kluba, a uskoro se očekuje nastavak ljetnih zabava uz puno mjehurića diljem jadranske obale.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!