Na krov Zagrebačkog plesnog centra vraća se omiljeni Corona Sunsets Sessions!

Vijesti

Natrag na Vijesti

Na krov Zagrebačkog plesnog centra vraća se omiljeni Corona Sunsets Sessions!

Foto: pr

Corona Sunsets Sessions, nakon prošlogodišnje jubilarne pete godine, otvara vrata ka najljepšim zalascima sunca nad Zagrebom i najavljuje dugo, toplo ljeto u metropoli!

Za one koji uspiju pobjeći na jug, ova zelena oaza na krovu Zagrebačkog plesnog centra sjajna je utjeha kad se vrate na asfalt, a za one koji nemaju tu priliku, hladno Corona pivo i signature Corona kokteli bit će spas u vrućim ljetnim danima i noćima sve do 31. srpnja. Lokacija na koju se bježi od vrućine gradskog asfalta i uživa u nevjerojatnom pogledu na grad ponovno je spremna, a ove godine oduševit će posjetitelje posebnim uređenjem i detaljima inspiriranim prirodom, zalascima sunca i ljetom.

Najpoznatiji event u Zagrebu nije omiljen samo među onima koji obožavaju hladnu Coronu s kriškom limete već i za one koji poslijepodneva i večere vole provoditi u dobroj atmosferi, uz DJ ritmove i kutke u kojima se može samo chillati i uživati. Tako će više od mjesec dana u ovom pop up baru moći uživati svi Zagrepčani, ali i turisti koji već, pomalo, osvajaju grad. Upijanje zadnjih zraka sunca prije čarobnog zalaska svima će potvrditi samo jedno – ostati ljeti u gradu uopće nije loša ideja. Neizostavne ležaljke, vreće za chillanje, „klupice“ za veća društva i poneka iznenađenja čekaju ljubitelje Corona piva u ovoj zelenoj oazi koja je u svojih pet godina postojanja osvojila društvene mreže. Fotkanje, grickanje snackova, isprobavanje Corona koktela ili rashlađivanje uz Corona pivo koje ne može „proći“ bez kriške limete? Svejedno je koji ste tim, jer vas na dobro poznatom zagrebačkom krovu, u zelenoj oazi i debelom hladu čeka sve to. Skriven od pogleda i ljetnih temperatura, Corona Sunsets Sessions prvi je vjesnik ljeta. Događaj koji se ne smije propustiti otvoren je svaki dan od 17 do 23 sata, a više detalja može se pronaći na službenoj Facebook stranici.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!