Otvorena nova TISAK media prodavaonica u Vukovaru

Vijesti

Natrag na Vijesti

Otvorena nova TISAK media prodavaonica u Vukovaru

Foto: pr

Na Istoku Hrvatske širi se Tisak maloprodajna mreža uz nova tri zaposlenja

U Vukovaru je u petak, 8. travnja 2022., u sklopu humanitarno-kulturnog centra Golubica Mall u centru grada, otvorena nova poslovnica TISAK medie. Novi se prostor prostire na 120 četvornih metara prodajne površine, a nakon nedavno otvorene poslovnice u Vinkovcima, to je drugo Tiskovo ovogodišnje otvorenje na području istočne Hrvatske.

„Iznimno mi je zadovoljstvo što se naša mreža proširuje na istok Hrvatske te time doprinosi zajednici, jer se zaista trudimo pratiti trendove, slušati želje naših kupaca te našu ponudu u potpunosti prilagoditi njihovim potrebama. Trenutno Tisak posluje na pet prodajnih mjesta u Vukovaru, od kojih su tu četiri kioska i jedan lokal, a sada imamo i šesto prodajno mjesto – Tisak mediu, te ukupno 16 zaposlenih.“ Izjasnio se Boris Jurić, rukovoditelj regije Istok.

Tisak ove godine u planu ima otvoriti 25 novih prodajnih mjesta te adaptirati postojećih 35 poslovnica, čime nastavlja sa strategijom širenja prodajne mreže i dostupnosti svim stanovnicima Hrvatske.

Novootvorena Tisak media uz novi i moderan koncept te tri nova člana Tisak tima, dodatno obogaćuje ponudu Golubica Mall-a. Uz uvijek povoljne cijene i kontinuirane akcije kupci će ovdje moći pronaći knjige za djecu i odrasle, igračke, školski pribor, poklon i party program, gaming, elektropribor, suvenire i sl. Od standardne ponude svakako su najupečatljivije kupovine karata za različite sportske i kulturne događaje, Tisak paket usluga, igre Hrvatske lutrije, plaćanje računa, prijevozne karte, elektronski bonovi te izrade fotografija na samoposlužnom Cewe aparatu, uz kojeg kupci sada mogu razvijati fotografije samostalno i tako oživiti svoje uspomene, u samo par jednostavnih koraka.

Povodom otvorenja Tisak je Dječjem vrtiću Vukovar 1, najvećem vrtiću u Vukovaru u kojem dnevno boravi preko 600 djece, poklonio vrijednu donaciju dječjih knjiga i slikovnica. Samo otvorenje je bilo popraćeno akcijom na sve igračke, dječje knjige, slikovnice i balone na helij, a prvi kupci su bili nagrađeni prigodnim darovima, a najmlađ balonima.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!