Objavljen bogati program četvrtog izdanja konferencije The Art of Feminine Leadership

Vijesti

Natrag na Vijesti

Objavljen bogati program četvrtog izdanja konferencije The Art of Feminine Leadership

Foto: PR

Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, u svom četvrtom izdanju, okupit će vodeće međunarodne i domaće lidere koji će u šest sati inspirativnog programa govoriti o izazovima liderstva u hibridnom načinu rada, ali i rješenjima koje za njih pružaju ženske vještine vodstva.

Konferenciju će otvoriti Annie Coleman koja će se dotaknuti fenomena „Velike ostavke“ te otkriti kako vratiti osjećaj svrhe i pripadanja zaposlenicima i zadržati njihovu visoku angažiranost unatoč izazovima pandemije. Kako u tome može pomoći vodstvo srcem, govorit će Jadranka Boban Pejić, direktorica tvrtke Biovega, a svoju formulu uspješnog vodstva podijelit će i Mirjana Garapic Zakanyi, članica uprave Mirabank a.d. iz Srbije.

Autorice četiri knjige o mentorstvu, Klaudija Javornik i Tatjana Kolenc iz Slovenije, otkrit će nam kako nam mentorstvo može pomoći premostiti izazove koje nosi hibridno okruženje, a kakvu ulogu u liderstvu budućnosti igraju osobne vrijednosti podijelit će Larisa Halilović, iznimna stručnjakinja za upravljanje timovima iz British Councila iz Bosne i Hercegovine.

Posebno zanimljive će biti i tri pauze za inspiraciju u kojima će Bruno Šimleša, Ena Rajić i Srđan Šimac, svatko u svom izričaju, podijeliti razmišljanja o liderstvu, humanosti i zdravim temeljima poslovnog uspjeha.

Konferenciju će zatvoriti panel „Inovacije kroz poslovne prakse koje u središte stavljaju ljude“, a svoja razmišljanja i najbolje prakse, podijeliti će panelisti Breda Ivanović (PwC Hrvatska), Monika Ivanović (Infobip), Alan Žepec (LQ) i Nada Kozina (J.u.A. Frischeis), a panel će moderirati Marina Dražić (Algebra).

Sve informacije o konferenciji, kao i ulaznice dostupne su na web stranici www.conference.shhhefica.com.

***

O organizatoru:

Konferenciju The Art of Feminine Leadership organizira Tanja Džido, osnivačica platforme Shhhefica koja od veljače 2017. služi kao platforma za umrežavanje, inspiraciju i osnaživanje mladih žena u poslovnom svijetu. Tanja Džido je pokrenula Shhheficu nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim damama proći slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu. U pet godina poduzetništva, Tanja je radila kao savjetnica za više od 80 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 1500 ljudi. Autorica je knjige Budi Shhhefica svog života, koja se i 3 godine nakon izdavanja uspješno prodaje. Tanja je trenutno mentorica na tri međunarodna mentorska programa kojima je cilj osnažiti mlade ljude za izazove na prvim radnim mjestima i izgradnji karijere. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima 15 tisuća vrijednih konekcija te se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji.

Kontakt za medije:

Tanja Džido

tanja@shhhefica.com

091 9228 913

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!