Bavaria Pilsner izabrana za najbolji Europski Pilsner 2021. godine!

Vijesti

Natrag na Vijesti

Bavaria Pilsner izabrana za najbolji Europski Pilsner 2021. godine!

Foto: pr

Bavaria Pilsner može se pohvaliti najnovijim priznanjem kvalitete! Ovo je nizozemsko pivo nagrađeno srebrnom medaljom u kategoriji Lager – međunarodni stil Pilsner u sklopu natjecanja piva u Bruxellesu. Na međunarodnom panelu 75 neovisnih stručnjaka i kritičara kušalo je više od 1.800 piva iz cijelog svijeta, a već otprije nagrađivana Bavaria osvojila je srebrnu medalju. Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojilo je pivo koje nije europski brand, što je Bavariu učinilo najboljim Pilsner pivom u Europi.

Profesionalno međunarodno natjecanje piva organizira se jednom godišnje među svjetskim pivovarama. Pod nazivom Brussels Beer Challenge odnosno Natjecanje piva u Bruxellesu najpoznatija platforma za međunarodne pivovare, spaja ih i umrežava kako bi aktivno promovirali svoje proizvode. Osim toga, prestižno natjecanje ima i cilj podržati kulturu piva. U tom smislu, Brussels Beer Challenge je vodič za potrošače koji traže kvalitetna i ukusna piva. „Ovakve vijesti čine nas izrazito ponosnima. Osvježavajući, voćni i blago živahan s punim okusom i lijepo uravnotežen, čisti Bavaria Pilsner pripremljen s najboljim sastojcima dobio je i medalju što samo potvrđuje njegovu izvrsnost“, zaključila je Ema Dragojević, brand manager Zagrebačke pivovare.

Tradicija od 300 godina, svakodnevno usavršavanje i kontrola kvalitete bez kompromisa temelj su izvrsnosti Bavaria piva. Strogo čuvani tradicionalni recept i vrhunski sastojci jamče da svaka boca Bavaria piva pruža jedinstven osvježavajući okus orginalnog pilsnera.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!