Purina Unleashed program u Hrvatskoj traži inovativne start-upove kojima su u fokusu ljubimci

Vijesti

Natrag na Vijesti

Purina Unleashed program u Hrvatskoj traži inovativne start-upove kojima su u fokusu ljubimci

Foto: pr

Purina poziva najkreativnije europske tvrtke (među njima i hrvatske) koje se bave razvijanjem proizvoda ili usluga za kućne ljubimce da budu dio najnovijeg izdanja inovativnog programa Unleashed. Pod pokroviteljstvom Purina Accelerator Laba, Unleashed poziva sve zainteresirane da se uključe do 31.12. u akceleracijski program za područje Europe, Bliskog Istoka i u Sjeverne Afrike, koji će se kroz drugu godinu zaredom održati i u Hrvatskoj.

Cilj programa Unleashed je otkriti i nove start-upove koji su u svom radu usredotočeni na razvijanje inovativnih proizvoda i usluga za kućne ljubimce, te im tako pomoći u njihovom rastu i razvoju. Start-up tvrtke ocjenjivat će se na temelju relevantnosti njihove ideje te pouzdanosti i održivosti njihovog poslovnog modela. Svaki start-up odabran u Unleashed programu bit će izabran i podržan od strane odabranog tima Purininih stručnjaka kako bi se ubrzao njihov rast kroz strukturirani, financirani projekt tijekom 24 tjedna. Ovo je treća godina u kojoj se projekt provodi, a druga u Hrvatskoj. Odabrat će se do šest pobjedničkih start-upova koji će u potpunosti imati podršku multidisciplinarnog Purina tima u cilju njihova daljnjeg razvoja. Tijekom programa, poduzetnici i zaposlenici Purine zajedno će raditi na projektu razmjene vrijednosti, uz financiranje do 360 tisuća kuna.

Kako sudjelovati? Za sudjelovanje jednostavno se prijavite ovdje.

Važni datumi:

31 prosinac 2021: Zatvaranje prijava

Travanj 2022: Objava pobjednika

Travanj - Listopad 2022: Trajanje akceleracijskog programa 2022

Inovativni programi

Program je ranije podržao poduzetnike inovatore kao što je primjerice tim koji stoji iza brenda BorrowMyDoggy, brzorastuće britanske tvrtke koja pomaže vlasnicima kućnih ljubimaca da pronađu zajednicu ljubitelja pasa u svojim lokalnim četvrtima. „U 2021. godini se po drugi puta Unleashed program provodi u Hrvatskoj. Projekt za cilj ima iskreno partnerstvo u testiranju i učenju, a do sada je pokazao koliko su i start-upovi i Purina timovi uistinu imali koristi kroz jedinstveni dizajn našeg akceleratora. Izuzetno se veselim našoj drugoj godini i pozivam sve start-upove da se prijave.”- izjavila je Daria Milolož Brand Manager u Purini za Hrvatsku, Sloveniju i BiH

Nestlé Purina PetCare obogaćuje živote za kućne ljubimce i ljude koji ih vole. Osnovana 1894. godine, Purina je pomogla psima i mačkama da žive dulje i zdravije, nudeći znanstveno utemeljene prehrambene inovacije. Purina proizvodi jedni od najpouzdanijih i najpopularnijih svjetskih proizvoda za njegu kućnih ljubimaca, uključujući Purina ONE, Felix, Gourmet, Friskies, Darling, Pro Plan i Chow. Više od 500 znanstvenika, veterinara, nutricionista i stručnjaka za njegu kućnih ljubimaca osigurava našu predanost u nenadmašnoj kvaliteti i prehrani. Purina promiče odgovornu brigu o kućnim ljubimcima kroz naša znanstvena istraživanja, naše proizvode i podršku organizacijama povezanima s kućnim ljubimcima. Purina je dio tvrtke Nestlé, globalnog lidera u prehrani, zdravlju i dobrobiti. Više informacija pronađite ovdje.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!