Newsletter TZ grada Karlovca

Vijesti

Natrag na Vijesti

Newsletter TZ grada Karlovca

Foto: TZ grada Karlovca

Od danas se o turističkim događanjima i ponudi u Karlovcu možete informirati putem newslettera TZ grada Karlovca. Slanje newslettera TZ grada Karlovca uvodi kao novu redovnu aktivnost, a informacije su namjenjene dionicima u destinaciji, posjetiteljima i građanima.

Newsletter će tako turističkim agencijama, lokalnim turističkim poduzetnicima, te institucijama, udrugama i organizacijama koje posluju ili utječu na razvoj turističke ponude – komunicirati sve novosti, ponude, natječaje, poticaje, nove sadržaje te sve ostale relevante informacije.

Na newsletter listu TZ grada Karlovca svi zainteresirani mogu se upisati putem poveznice na web stranici www.visitkarlovac.hr. Prvo izdanje newslettera TZ grada Karlovca možete pogledati ovdje.

Ove godine TZ grada Karlovca predstavila je i blog Visit Karlovac – blog.visitkarlovac.hr. Ovaj blog namijenjen je gostima našeg grada, ali i Karlovčanima koji žele saznati više o svom gradu.Iz pera autora bloga priča o Karlovcu vodi posjetitelja kroz pet kategorija (mjesta i doživljaji, kultura i umjetnost, na meniju, u prirodi i foto priče)

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!