Deloitte 3. put zaredom osvojio nagradu za najboljeg poreznog savjetnika

Vijesti

Natrag na Vijesti

Deloitte 3. put zaredom osvojio nagradu za najboljeg poreznog savjetnika

Foto: Deloitte

Na sedamnaestoj dodjeli europskih nagrada časopisa International Tax Review (ITR) u Londonu, Deloitte je ponovno osvojio nagradu za najboljeg poreznog savjetnika u Srednjoj i Istočnoj Europi (CEE) za 2021. godinu. Ovo je treća godina za redom da je Deloitte osvojio ovu prestižnu nagradu.

Deloitte je i ove godine vodeći porezni savjetnik na tržištu, što i dokazuje nagrada kojom nam je priznanje odao International Tax Review. Ovo priznanje nam je od velike važnosti jer potvrđuje našu kontinuiranu predanost i kvalitetan rad naših stručnjaka, naše proaktivnosti te prilagođavanja potrebama klijenata. Naši savjetnici rade na iznalaženju inovativnih rješenja prilagođenih pojedinačnim potrebama klijenata, kojima istovremeno pružaju potporu u postizanju poslovnih ciljeva.“ izjavio je Dražen Nimčević, glavni partner u Deloitteovom odjelu za porezno savjetovanje i rukovoditelj hrvatskog ureda Deloittea.

Europske nagrade za najbolje porezne savjetnike dodjeljuju se već sedamnaest godina društvima koja su provela napredne porezne projekte i čijim su uslugama klijenti zadovoljni. Ukupno je Deloitte osvojio 26 nagrada u EMEA regiji.

Članovi Deloitteove mreže ponosni su što su osvojili ovu prestižnu nagradu koja je ujedno i priznanje timovima stručnjaka iz svake zemlje te potvrda o kvaliteti Deloitteove mreže u Europi“, ustvrdio je Nimčević. „Ponovno osvajanje ove nagrade pokazuje da je Deloitte prvi izbor za klijente i dodatno snaži našu poziciju na tržištu. Vodeći smo među Velikom četvorkom na regionalnom tržištu usluga poreznog savjetovanja zahvaljujući inovativnom pristupu u suradnji s klijentima i širokoj paleti usluga koje nudimo. Osobite čestitke zaslužuju naši zaposlenici na istinskom trudu koji sustavno ulažu u uspješnost tvrtke“.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!