INSPIRIRAJTE SE UZ IVANU PIRIZOVIĆ: CHIC KOMADI ZA LJETNE DANE

Vijesti

Natrag na Vijesti

INSPIRIRAJTE SE UZ IVANU PIRIZOVIĆ: CHIC KOMADI ZA LJETNE DANE

Foto: pr

Ljeto je u punom jeku, a cijela modna ljetna priča obilježena je elegantnim, lepršavim komadima, laganim tkaninama i opuštenim dizajnom nosivog u svim prigodama. S toplim i sunčanim danima očekuje nas puno uzbudljivih i zanimljivih prigoda za osmišljavanje outfita, od odlazaka na godišnje odmore i putovanja, vjenčanja, izlazaka u grad, pa i spremanja za poslovne sastanke.

Većina ljetnih garderoba obuhvaća statement komade kao što su duge lepršave haljine, kratke hlačice, prozračne košulje, midi suknje u zanimljivim uzorcima, sandale i naravno, nezaobilazni - kupaći kostim, svih oblika, boja i tekstura. Svi komadi su sami po sebi jednostavni i ležerni, ali u isto vrijeme ih možete osvježiti uz nakit, slamnati šešir ili maramu, pa će tako postati jedinstvena modna kombinacija. Svoje odjevne predmete možete odabrati u kolekcijama poznatih brendova u Designer Outletu Croatia gdje traje Summer Sale s popustima i do -70%.

Za kupnju kvalitetnog ljetnog komada nikad nije kasno, zato posjetite Designer Outlet Croatia, najpoželjniju modnu destinaciju i obavite shopping na otvorenom. Ovog tjedna, 12.08. vas čeka i najbolji dan u mjesecu, Mrak Četvrtak s dodatnih -40% popusta na već snižene outletcijene. Birajte komade vaših najdražih brendova od kojih izdvajamo: Hugo Boss, Ted Baker, Patrizia Pepe, XYZ, Gant, Guess, Replay, Desigual.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!