SMART KASKO- PRVO KASKO OSIGURANJE KOJE PLAĆAŠ KOLIKO VOZIŠ

Vijesti

Natrag na Vijesti

SMART KASKO- PRVO KASKO OSIGURANJE KOJE PLAĆAŠ KOLIKO VOZIŠ

Foto:

UNIQA Smart kasko prvo je u potpunosti digitalno kasko osiguranje na tržištu koje se ugovara putem mobilne aplikacije. Za razliku od običnog kasko osiguranja, Smart kasko se aktivira po potrebi - vozač ga uključuje kad želi i plaća koliko je vozio. Osim fleksibilnog korištenja i racionalne potrošnje po principu „plati koliko voziš“, prednost Smart kaska je što korisnik može pratiti svoju vožnju, dobiva nagradne kilometre za savjesnu vožnju, ugovara pokrića koja želi, nema sudjelovanja u šteti i plaća nižu premiju od „običnog“ kaska.

„Smart kasko je budućnost sigurne vožnje, digitalna inovacija koju smo kreirali razmišljajući o potrebama klijenta koji ne želi plaćati punu kasko policu već želi platiti ovisno o tome koliko i kako vozi. Smart kasko povećat će sigurnost, podići svijest o odgovornoj vožnji, a uz sve to iznimno je jednostavan za korištenje. Pozivamo vozače da besplatno isprobaju aplikaciju i uvjere se u prednosti praćenja vožnje“, izjavila je Sabine Usaty, predsjednica Uprave UNIQA osiguranja.

Korisnici mogu 30 dana besplatno isprobati aplikaciju u kojoj mogu pratiti svoj način i stil vožnje. Svaka snimljena vožnja bit će ocijenjena u rasponu od 1 do 100, dok za sve vožnje ocijenjene iznad 60 korisnici dobivaju besplatne kilometre koje mogu koristiti prilikom kupnje proširenog paketa.

Prilikom ugovaranja Smart Kaska korisnici se mogu odlučiti za osnovni paket koji uključuje štete nastale na parkiralištu poput požara, eksplozije, udara letjelice, prirodne nepogode, krađe, vandalizma, pada ili udara nekog predmeta. Tuča, osiguranje od nezgode za vozače i putnike u vozilu, osiguranje od potresa i troškovi najma osobnog vozila također su uključeni u osnovni paket kako bi klijenti imali potpunu zaštitu. U proširenom paketu uključeno je pokriće u slučaju prometne nezgode, ali klijent sam bira kada će i za koliko kilometara aktivirati osiguranje. U proširenom paketu u ponudi su tri opcije s različitim brojem kilometara:

· 100 km – idealno za svakodnevne gradske vožnje

· 300 km – za međugradska putovanja, izlete i sl.

· 1.200 km – za one koji vole putovati

Uz prometnu nezgodu, prošireni paket uključuje i zaštitu od naleta na životinju i troškove pravne zaštite. Time vozaču pruža kompletnu zaštitu. Korištenjem digitalnih tehnologija koje omogućuju razvoj kreativnih i inovativnih proizvoda u usluga poput Smart kaska UNIQA uvijek ima u fokusu potrebe i želje klijenata. Prisutnost na digitalnim platformama je važna kako bi se osiguranje približilo novim generacijama osiguranika koji traže brze i jednostavne usluge i komunikaciju.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!