U Euro Parku gledajte utakmice na velikom ekranu i uživajte u nogometnom meniju

Vijesti

Natrag na Vijesti

U Euro Parku gledajte utakmice na velikom ekranu i uživajte u nogometnom meniju

Foto: pr

Europsko prvenstvo je počelo, a vi tražite najbolju lokaciju za gledanje utakmica gdje možete uživati u odličnoj ponudi hrane i pića i zabaviti se u pauzama između utakmica? Ne trebate tražiti dalje jer najbolji provod je u Euro Parku. Doživite uzbuđenje s nogometnog terena na velikom ekranu i uživajte tijekom cijelog prvenstva u posebno osmišljenom sadržaju Rougemarin Parka. Sve do kraja prvenstva park će živjeti u znaku nogometa. Uz prigodno uređenje, veliki LED ekran idealan je za gledanje utakmica u svako doba dana.

Uz nogometnu atmosferu uvijek ide i odlična hrana pa ćete u Euro Parku uživati u neizostavnim Rougemarin burgerima, pulled porku, janjećem šišu, chorizo kobasicama i tortilla čipsu s guacamole umakom. U ponudi je i veliki izbor Rougemarin grickalica, a za sve ljubitelje vege specijaliteta, tu je i biljni POP burger. Pravim ljubiteljima nogometa, posebna je poslastica Večernjakov nogometni studio koji se smjestio u Euro Parku, a koji će tijekom prvenstva ugostiti doajene nogometa koji će gledati i komentirati utakmice hrvatske reprezentacije. Tako će se iz nogometnog studija javiti Nikola Jurčević, Zoran Zekić, Branko Strupar i Romeo Jozak koji će pratiti utakmice Vatrenih.

Smješten u zelenoj šumici ispred poznatog Rougemarin restorana, ovo je mjesto za druženje na otvorenom, na više od 2500 kvadrata ponudilo potpuno novi koncept zabave. Uređenje parka pruža privatnost u hladu zelenih krošnji, a osigurava dovoljno prostora za veće i manje grupe za uživanje u opuštenoj atmosferi i mogućnost izbora različitih sadržaja za sve uzraste. Euro Park će trajati do kraja Europskog prvenstva, 11. srpnja, a detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj stranici Rougemarin Parka.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!