Aktivno proljeće na Korani u Karlovcu uz malu školu veslanja, svirku i brojne druge sadržaje!

Vijesti

Natrag na Vijesti

Aktivno proljeće na Korani u Karlovcu uz malu školu veslanja, svirku i brojne druge sadržaje!

Foto: pr

U subotu 29. svibnja, od 10 do 18 sati, zabavite se na rijeci Korani u Karlovcu. Turistička agencija Croatia Open Land DMC organizira malu školu veslanja. Dobro raspoložena ekipa bit će tamo da vam pojasni sve što vas zanima, a sudjelovanje je u potpunosti besplatno. Na vama je samo da dođete i uživate.

Slatkovodni akvarij Aquatika u subotu nudi edukativnu animaciju za djecu na trgu akvarija od 11 do 12:30 sati. Očekuju vas sportske igre na otvorenom, hranjenje kornjača i riba, likovno izražavanje na temu riba uz male origami poklone! U poslijepodnevnim satima uz šetnju i uživanje na svježem zraku možete uživati i u live svirci tik uz akvarij s pogledom na rijeku Koranu. Nastupa odličan karlovački cover rock band VIS Super Grupa, od 18 do 20 sati.

Za one koji više vole kulturne i „mirnije“ sadržaje Gradski muzej Karlovac organizira besplatno stručno vodstvo po izložbi "Vrata zvijezde in situ" kustosice Arheološkog odjela Matee Galetić i kustosa Kulturno-povijesnog odjela Igora Čuliga po izložbi Vrata Zvijezde in situ na otvorenom na tri punkta u gradu. Obilazak počinje u dvorištu Gradskog muzeja u 10.00 sati, a traje cca 1 sat.

Povodom Dana državnosti, u nedjelju 30. svibnja 2021. godine Muzej Domovinskog rata Karlovac – Turanj bit će otvoren za javnost u svom redovnom radnom vremenu, od 10 do 18 sati. Posjetitelji će na obiteljske ulaznice, suvenire i publikacije moći ostvariti 20% popusta, a uz sve vrste kupljenih ulaznica posjetitelje čeka prigodan poklon.

Na Dan državnosti posjetitelji će moći razgledati unutarnji i vanjski dio stalne muzejske izložbe „Karlovac 1991.-1995.“ te izložbu ratnog stripa i ilustracija „Vukovar: Haš“.

Riječnu avanturu možete doživjeti ako zaplovite rijekom Kupom na Žitnoj lađi u subotu ili nedjelju. A ako se odlučite za posjet Karlovcu nikako ne propustite uživati u slasticama i jelima s jagodama koje u svibnju nude karlovački restorani i slastičarnice.

Pozivamo vas na istraživanje i uživanje u proljeću u Karlovcu!

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!