Otvoren Rougemarin Park, novo mjesto za sve ljubitelje eatertainmenta

Vijesti

Natrag na Vijesti

Otvoren Rougemarin Park, novo mjesto za sve ljubitelje eatertainmenta

Foto: pr

Dugi proljetni dani idealni su za druženja na otvorenom, no, zelene oaze koje nude zanimljiv sadržaj, u gradu su prava rijetkost. Upravo takva, dosad neotkrivena oaza, krije se u Rougemarin Parku, koji će posjetiteljima ove sezone ponuditi novi koncept zabave i druženja – eatertainment. Ako ste u stalnoj potrazi za novim mjestima u gradu koji imaju dovoljno veliku terasu za opušteno druženje i koji nude poseban doživljaj kroz zabavu i neposredan pristup vrhunskim gastro majstorima, prestanite tražiti, vaše mjesto je Rougemarin Park. Već prvog dana u prekrasnoj atmosferi zelenog parka i live cooking show-u poznatih chefova Marina Medaka, Mate Jankovića i Maria Mihelja, uživali su brojni poznati poput Nevene Rendeli, Larise Lipovac Navojec, Anđele Ramljak, Ane Maras Harmander, Davora Bienenfeld, Tome Ricov, Ive Mihalić i brojni drugi.

Smješten u zelenoj šumici ispred poznatog Rougemarin restorana, ovo će mjesto za druženje na otvorenom, na više od 2500 kvadrata ponuditi potpuno novi koncept zabave. Uređenje parka pruža privatnost u hladu zelenih krošnji, a osigurava dovoljno prostora za veće i manje grupe za uživanje u opuštenoj atmosferi i mogućnost izbora različitih sadržaja za sve uzraste. Od otvorenja 18. svibnja sve do kraja rujna Rougemarin Park će periodično svakih par tjedana mijenjati temu, program, ponudu i sadržaj. Zašto ne biste na jednom mjestu ove sezone iskusili posebno gastro iskustvo uz program koji će vam predstaviti najeminentnije chefove, majstore slastica, barmene, cocktail majstore, pivare i zvijezde naše gastro scene? Program započinje sa Chefs Parkom, a sve do rujna park će živjeti u različitim bojama i temama kao što su Gin park, Europark, Cocktails park, Grill park i Beer park.

Svakog dana u Chef"s Parku posjetitelji će uživati u posebnoj Rougemarin ponudi, a kao posebno iznenađenje svaki će dan svojim menijem obilježiti gostujući kuhari. Tako će samo za goste Parka kuhati poznati chefovi poput Marka Palfija, Maria Mihelja i Mate Jankovića, a za slatke užitke bit će zadužena majstorica slastičarka Petra Jelenić. „Odlučili smo iskoristiti potencijal prekrasnog, 70 godina starog parka stare Tvornice žarulja i tijekom ljeta kroz šest različitih koncepata ponuditi našim stalnim ali i novim gostima jedinstven doživljaj. Svaki koncept će imati drugačiju temu, uređenje, ponudu i program. U gastronomskoj ponudi fokusirat ćemo se na azijsku fusion priču ali u street food varijanti, no, street food u Rougemarin Parku podižemo na višu razinu. Ponudit ćemo modernije varijante Rougemarin klasika uz jako puno noviteta“, kazao je povodom otvorenja Marin Medak, chef i vlasnik restorana Rougemarin.

Osim live kuhanja u Parku, tu su i brojni popratni sadržaji, a djeca će se moći okušati u kulinarskoj igraonici pod vodstvom Hrvoja Krajnovića gdje će uz igru naučiti svoje prve kulinarske trikove. Rougemarin Park uređen je po najnovijim trendovima eatertainmenta, od barske zone u kojoj možete uživati u vrhunskoj ponudi pića, sjedeće zone za manja društva, sjenica za okupljanje većih grupa, chill zone za opuštena afterwork druženja, a nudi i poseban kutak za roditelje s djecom i zabavu za sve uzraste.

„Novi način života pokazao je kako ljudi vole uživati u opuštenom druženju na otvorenome, ali im nedostaje sadržaja, zabave, posebne ponude koja će im ponuditi neposredniji i poseban doživljaj gastronomskog iskustva. Tim smo se vodili pri kreiranju ovog prekrasnog prostora i programa u Rougemarin Parku. Želimo da ovo mjesto zaista bude mjesto koje će ponuditi raznoliku ponudu i poseban doživljaj svim posjetiteljima“, izjavila je prilikom otvorenja Sanela Seferagić Filipić, direktorica RED agencije, suorganizatora Rougemarin Parka, poznata po uspješnim gastro zabavnim konceptima koji su obilježili eatertainment scenu u Zagrebu.

Chef"s Park će potrajati do 26. svibnja kad se program nastavlja s Gin Parkom, a detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj stranici Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 15 do 22 sata radnim danima te subotom od 11 do 22, a nedjeljom od 11 do 20 sati.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!