Family fun & home Mall danas otvara svoja vrata

Vijesti

Natrag na Vijesti

Family fun & home Mall danas otvara svoja vrata

Foto: pr

Prvi shopping centar u Zagrebu namijenjen svim članovima obitelji otvara svoja vrata danas u 10 sati. Po prvi puta u Hrvatskoj, otvara se mjesto gdje će jednako moći uživati veliki i maleni. Nezaobilazna destinacija za cijelu obitelj od sad postaje Family fun & home Mall na Jankomiru koji svojim jedinstvenim konceptom obuhvaća velik izbor trgovina namještajem, odličnu zabavu s mnoštvom sadržaja za najmlađe i već poznata mjesta s finom hranom za svačiji ukus, a uz sve to možete obaviti i redovnu nabavku za svaki dan. Family fun & home Mall je iznimno velik i dobro organiziran prostor na čak više od 32.000 m² zabavne i prodajne površine. Svojim posjetiteljima osigurava gotovo 800 parkirnih mjesta na dva velika, besplatna parkirališta.

„Pozivamo obitelji i sve koji uređuju svoj dom da nas posjete, pronađu inspiraciju i odaberu namještaj za svoj dom iz snova. Dok će se djeca zabavljati, roditelji će shoppingirati, a kasnije će svi zajedno uživati u bogatoj gastro ponudi. Family fun & home Mall nezaobilazna je destinacija za cijelu obitelj.“ – izjavila je nakon otvaranja Ivana Turčinov, direktorica marketinga

Dio prostora s fokusom na namještaj ispunjen je vrhunski kvalitetnim brendovima kao što su Mobel Land, Dan Kuchen, Tepih Centar, Marnic, Škerjanc, Eduro, Nord, Si Studio, Luna Home, Concordia, a novi zanimljivi brend na tržištu je Enza Home koji dolazi uskoro. Centar sadržava i odličnu gastronomsku ponudu s velikim izborom svjetskih kuhinja – Batak, Foodie, Gyoutaku sushi, Wok me, Pasta Fasta, Mex, Čušpajz & faširanac, slastičarna Torterie Macaron te caffe bar Leggiero i Leggiero Loft. U sklopu centra nalaze se i dvije svadbene dvorane Flores i Green Loft koje je moguće rezervirati za sve svadbene i druge svečanosti. U centru možete obaviti redovnu nabavku u Plodinama, Bipi i Linksu i sve to dok vaši mališani uživaju u adrenalinskim sportovima i interaktivnim igraonicama. Oni mlađi će sigurno uživati u čarima Amazinga Fun najvećeg adrenalinsko trampolinskog parka u Hrvatskoj te Igrandia najvećeg i najzabavnijeg kompleksa dječjih igraonica u regiji. Zbog epidemioloških mjera igraonicama još nije dozvoljen rad, ali će se mnogi iznenaditi uskoro kada otkriju nevjerojatan svijet zabave koji se prostire na čak 7.500 m2.

Sve kupce povodom otvorenja očekuju vrijedni popusti kod partnera centra. Zaputite se i uvjerite se i sami u bogatu ponudu Family fun & home Malla koji se nalazi na zagrebačkoj adresi Velimira Škorpika 11 na Jankomiru, a više detalja možete pročitati na web stranici familymall.hr. Sve na jednom mjestu, shopping iz snova, bez stresa, s puno zabave i veselja je moguć! Posjetite Familly fun & home Mall, krenite u pustolovinu jer i velike i male čeka opuštanje i zabava!

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!