GRAWE Hrvatska kampanjom 90 98 podiže svijest o važnosti preventivnih pregleda cijele godine

Vijesti

Natrag na Vijesti

GRAWE Hrvatska kampanjom 90 98 podiže svijest o važnosti preventivnih pregleda cijele godine

Foto: pr

Nova GRAWE kampanja 90/98 kao podsjetnik – preventivnim pregledima čuvamo zdravlje

GRAWE je već niz godina aktivno uključeno u javnozdravstvene kampanje Pink Ribbon i Movember u listopadu i studenom, snažno podržavajući borbu protiv raka dojke kod žena i raka prostate kod muškaraca.

Svjesni važnosti preventivnih pregleda tijekom cijele godine GRAWE pokreće novu kampanju - 90/98 kojom će, uz brojne aktivnosti, javnost kontinuirano podsjećati na važnost pregleda koji mogu spasiti život naglašavajući da o zdravlju treba voditi brigu svaki mjesec i svaki dan - jer promjena počinje u nama i našoj odluci da preuzmemo život i zdravlje u svoje ruke.

Prva od aktivnosti u sklopu kampanje 90/98 bit će akcija povodom Dana zdravlja kojom će GRAWE svim ženama koje ugovore GRAWE VITAL policu dodatnog zdravstvenog osiguranja pokloniti dodatni UZV pregled dojki, a svim muškarcima dodatni UZV pregled prostate u odabranim zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske. Ova će akcija trajati od 15. travnja do 15. svibnja 2021., a važno je napomenuti da se na pregled može naručiti odmah nakon ugovaranja police te tako bez čekanja i odgađanja besplatno obaviti čak dva pregleda – inicijalni te kontrolni nakon godinu dana.

Jeste li znali?

Ako se otkrije u ranoj fazi, dakle preventivnim pregledom, postotak izlječenja raka dojke je 90 %, a izlječenje raka prostate kod muškaraca ima još bolje izglede – čak 98 % rano postavljenih dijagnoza mogu se u potpunosti izliječiti. Razlozi za obavljanje redovitih preventivnih pregleda su očiti, ali zašto se onda mnogi teško odluče na njih? Neki od razloga su: ubrzana i stresna svakodnevica, nedostupnost termina ili nezanemarivo visoke cijene privatnih pregleda. S tim u vidu, GRAWE je razvilo mrežu s više od 250 specijalističkih poliklinika i 23 bolnice diljem Hrvatske u kojima se uz ugovorenu policu GRAWE VITAL mogu jednostavno, brzo i besplatno dogovoriti i obaviti preventivni pregledi.

#PokreniPromjenu - preglede ne treba odgađati

Za sve novougovorene police GRAWE VITAL u periodu od 15. travnja do 15. svibnja 2021. ukida se karenca za sistematski pregled, to jest polica se može koristiti odmah, a svoj termin u nekoj od zdravstvenih ustanova možete dogovoriti telefonski ili putem e-maila. Nema čekanja, nema plaćanja pregleda i nema izgovora. Zato mislite na svoje zdravlje tijekom cijele godine i pokrenite dobre promjene.

Više informacija o GRAWE dodatnom zdravstvenom osiguranju i popis ugovornih zdravstvenih ustanova pronađite na https://www.grawe.hr/dodatno-zdravstveno-osiguranje/

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!