Antunović Hotel East u novom ruhu

Vijesti

Natrag na Vijesti

Antunović Hotel East u novom ruhu

Foto: pr

Nakon kompletne rekonstrukcije i proširenja kapaciteta, Hotel ima 4 zvjezdice i raspolaže s 49 kompletno renoviranih, moderno opremljenih soba. Moderno uređene i prostrane sobe garancija su opuštenog boravka i pružaju vrhunsku udobnost a oprema sobe uključuje: klima, sat/tv, telefon, kada i/ili tuš, toilette te neograničeni bežični Internet. U cijenu noćenja uključen je bogati buffet doručak u restoranu Garnet.

Uz nove sobe i restoran, na raspolaganju gostima je i caffe bar kao i moderna, multifunkcionalna dvorana za svadbene svečanosti odnosno sve vrste privatnih i poslovnih događanja. Dvorana ima mogućnost pregrađivanja, bojanja prostora u željenu nijansu, modernu multimedijalnu opremu sa specijalnim efektima, veliko predvorje za doček gostiju te osiguran besplatni parking i brzi bežični Internet.

Prioritet Antunović Hotela East je gostima osigurati ugodan, bezbrižan i siguran boravak u hotelu te se posebno brine o pridržavanju svih mjera zaštite propisanih od strane stožera civilne zaštite i HZJZ RH (dezinfekcija svih površina, upotreba sanitarnih maski, pojačani protokoli higijene, razmak između gostiju i dr.).

Više informacija pronađite na : http://www.antunovic.hr/East

Rezervacije: hoteleast@antunovic.hr / 01 2080 000

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!