Udruga Merida i cargo-partner pomažu psima na potresom pogođenom području

Vijesti

Natrag na Vijesti

Udruga Merida i cargo-partner pomažu psima na potresom pogođenom području

Foto: pr

Kućice su poklonjene na dvjema lokacijama, u Gornjem Viduševcu (dvije kućice) i Velikom Šušnjaru (pet kućica).

Partneri su prepoznali potrebu za ovakvom vrstom akcije budući da smo u medijima i na društvenim mrežama svjedočili brojnim slučajevima napuštenih životinja nakon potresa na području Banovine.

cargo-partner je logistička tvrtka s kompletnim portfeljem rješenja za transport i logističke usluge. U Hrvatskoj tvrtka nudi i specijalnu uslugu prijevoza živih životinja.

Kao pet-friendly tvrtka, cargo-partner se odlučio na ovu akciju u suradnji s udrugom Merida koja ima dugogodišnje iskustvo u pomaganju životinjama. Partneri najavljuju nove slične akcije.

Koraljka Kociančić, predsjednica udruge Merida:

„U ime udruge Merida i u ime svih njuški koji će dobiti svoje nove, lijepe i suhe kućice, želimo zahvaliti pet-friendly tvrtki cargo-partner. Uz pomoć koju su pružili ljudima na potresom pogođenom području, prepoznali su značaj brige o životinjama.

Nadamo se budućoj suradnji i promociji vrijednosti, koju volonteri za zaštitu životinja potiču“.

Zoran Starčević, direktor cargo-partnera Hrvatska:

„cargo-partner Hrvatska je nedavno pomogao stanovnicima stradalima na području potresa. Sada su kućni ljubimci cargo-partnera odlučili pomoći svojim prijateljima.

Zahvaljujemo udruzi Merida koja nam je dala smjernice za ovu akciju i radujemo se budućoj suradnji.

U okviru naših transportnih i logističkih usluga, kao pet-friendly logistička tvrtka osiguravamo transport živih životinja, kao posebne usluge u cijeloj našoj regiji.

Naš specijalizirani tim podržava svu potrebnu dokumentaciju i brine o vašoj životinji tijekom cijelog prijevoza. Vaši ljubimci su sigurni uz cargo-partner jer mi brinemo osobno– „we take it personally“

„Pet-friendly tvrtka“

cargo-partner Hrvatska je pouzdan logističar u zračnom prijevozu živih životinja.

Stručni tim cargo-partnera osigurava svu potrebnu dokumentaciju i podršku, uključujući posebno vozilo kojim upravlja certificirani vozač za transport životinja.

Cestovni prijevoz je moguć unutar Hrvatske i susjednih zemalja (Slovenija, BIH, Srbija).

Prijevoz se odnosi na sve vrste životinja, a najčešće se prevoze psi, mačke i akvarijske životinje.

Od ožujka 2018. godine cargo-partner je član IPATA-e (International Pet and Animal Association), međunarodnog udruženja za prijevoz kućnih ljubimaca i životinja, te je kao takav prvi službeni član u SEE regiji.

Merida udruga:

Udruga za pomoć i unapređenje života životinja. Bavi se udomljavanjem i educiranjem javnosti o psima, mačkama, te pomaganjem drugim životinjama ovisno o znanju i mogućnosti.

cargo-partner:

cargo-partner je privatna logistička tvrtka sa sveobuhvatnim portfeljem usluga u zračnom, pomorskom, kopnenom prijevozu i skladištenju, s posebnim naglaskom na informacijsku tehnologiju i optimizaciju lanca opskrbe.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!