U Hrvatsku stigao Purina Unleashed program: prilika za sve startupove koji se bave razvijanjem proizvoda ili usluga za kućne ljubimce

Vijesti

Natrag na Vijesti

U Hrvatsku stigao Purina Unleashed program: prilika za sve startupove koji se bave razvijanjem proizvoda ili usluga za kućne ljubimce

Foto: pr

U Hrvatsku po prvi puta stiže Purina Unleashed – akceleracijski program za područje Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike kojem je cilj pomoć startup tvrtkama za skrb o kućnim ljubimcima. Program je usmjeren na dinamične i kreativne startup tvrtke koje integriraju znanost i tehnologiju kako bi ponudile inovativne proizvode ili usluge koji zadovoljavaju potrebe pasa i mačaka te njihovih vlasnika.

Purina Unleashed traži predane i strastvene poduzetnike s kreativnim duhom, koji su se dokazali na polju prehrane, usluge ili tehnologije te ga žele dalje razvijati. Startup tvrtke ocjenjivat će se na temelju relevantnosti njihove ideje, pouzdanosti i održivosti njihovog poslovnog modela. Zahvaljujući ovom programu, do šest pobjedničkih startup tvrtki moći će uživati podršku multidisciplinarnog tima PURINA. Tijekom šestomjesečnog programa poduzetnici i zaposlenici tvrtke Purina zajedno će raditi na projektu razmjene vrijednosti kako bi postigli ciljeve koje su zajedno postavili. Purina Unleashed pobjednicima će također ponuditi mogućnost obuke, učenja i umrežavanja. Za ovaj program osiguran je ukupni financijski fond u iznosu od 46.000 eura.

PURINA neprestano radi na pronalaženju rješenja koja predviđaju potrebe budućih generacija u pogledu usluga za kućne ljubimce, novih prehrambenih i zdravstvenih tehnologija s jedinstvenom ambicijom – poboljšati život kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika.

Inovacija je u duši Purine, čiji stručnjaci širom svijeta rade kako bi unaprijedili znanost u razumijevanju prehrane i ponašanja kućnih ljubimaca. Ovaj program korak je više, na ovaj način želimo stvoriti vrijednost zajednici u kojoj poslujemo i omogućiti poduzetnicima da se povežu s vrhunskim industrijskim partnerima i ispitaju svoj poslovni model u stvarnom svijetu. Hrvatska ima mnogo kvalitetnih startupova čiji se proizvodi i ideje tek trebaju razviti u prave poduzetničke pothvate te se nadamo da će prepoznati ovu jedinstvenu priliku i prijaviti se u naš program“, izjavila je Nataša Rajlić iz marketinga Purine.

Prijave su otvorene do 31. ožujka, a sve što trebate učiniti jest posjetiti www.unleashedbypurina.com i poslati svoju prijavu. Pobjednik se objavljuje 24. lipnja 2021., a akceleracijski program Unleashed kreće 25. lipnja i traje do 2. prosinca.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!