2021: NOVI FILMOVI SVAKOG TJEDNA NA NETFLIXU

Vijesti

Natrag na Vijesti

2021: NOVI FILMOVI SVAKOG TJEDNA NA NETFLIXU

Foto: pr

Započinjemo 2021. godinu u velikom stilu. Ovogodišnji popis filmskih hitova iznenadit će i razveseliti filmofile diljem svijeta, donoseći filmove nagrađivanih redatelja kao što su Jane Campion (The Power of the Dog), Paolo Sorrentino (The Hand of God) i Adam McKay (Don"t Look Up).

Svakog tjedna Netflix vam donosi novi film s najvećim filmskim zvijezdama uključujući Leonarda DiCapria, Sandru Bullock, Dwaynea Johnsona, Idrisa Elbu, Meryl Streep, Zendaya, Jennifer Lawrence, Ryana Reynoldsa, Jennifer Garner, Gal Gadot, Davea Bautistu, Naomi Watts, Jakea Gyllenhaaala, Johna Davida Washingtona i Octaviu Spencer. Kao i filmove omiljenih redatelja kao što su Zack Snydera, Nora Fingscheidt, Joe Wright, Antoine Fuqua, Shawn Levy, Robert Pulcini i Sharie Springer Berman i redateljskih debija Halle Berry i Lin-Manuela Mirande.

Presjek filmova na Netflixu u 2021. godini možete pogledati na linku

###

O Netflixu:

Netflix je vodeći svjetski servis za streaming koji više od 195 milijuna članova u više od 190 zemalja omogućava uživanje u serijama i filmovima različitih žanrova te dokumentarcima na brojnim jezicima. Članovi mogu gledati koliko god sadržaja žele bilo kad i bilo gdje na bilo kojem uređaju povezanom s internetom. Gledanje se može pokrenuti, pauzirati ili nastaviti, a sve to bez reklama i obveza.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!