eKupi pick-up point u Zagrebu

Vijesti

Natrag na Vijesti

eKupi pick-up point u Zagrebu

Foto: pr

Ovog prosinca u okviru proslave 10 godina uspješnog rada na hrvatskom tržištu, eKupi ponovo pomiče granice poslovanja.

Najveći Internet trgovac u Hrvatskoj i cijeloj regiji, u Zagrebu je otvorio prvi pick-up point „eKupi&poKupi“.

„Naš kontinuiran rast od osnivanja 2010. godine do danas i br. 1 poziciju na tržištu ostvarili smo zahvaljujući stalnom osluškivanju i uvažavanju potreba i navika naših vjernih kupaca.“ - izjavila nam je gđa. Irena Langer Breznik, članica uprave eKupi, povodom predstavljanja eKupi&poKupi pick-up pointa - „Kroz dijalog uočili smo dvije velike potrebe naših kupaca: 1. je da dio njih ima potrebu isti dan preuzeti kupljenu robu, a 2. je da dijelu njih zbog poslovnih ili privatnih obveza ne odgovara dostava na kućnu adresu. Kao odgovor na njihove potrebe otvorili smo eKupi&poKupi lokaciju na Zagrebačkom velesajmu u kojoj možete svaki radni dan od 7 do 22 sata, subotom od 7 do 21h i nedjeljom od 9 do 21h preuzeti vaše kupljene proizvode. Štoviše sve proizvode s oznakom „Isporuka odmah!“ kupljene do 12 sati možete preuzeti već isti dan od 16 sati na dalje. Dostava na pick-up point je besplatna. U proteklih mjesec dana probnog rada eKupi&poKupi lokacije, naši kupci su novu uslugu ocijenili odličnim ocjenama.“

Ovim poslovnim poteznom eKupi je svoje poslovanje proširio iz domene interneta u fizički svijet i omogućio bitno jednostavnije preuzimanje kupljene robe.

eKupi&poKupi pick-up point nalazi se na Zagrebačkom velesajmu kod glavnog, južnog ulaza u Av. Dubrovnik br. 15. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka 7:00-22:00 te subotom od 7:00-21:00 i nedjeljom od 9:00-21:00. organizirano je uz strogo poštivanje svih važeći protu epidemioloških mjera i preporuka nadležnih tijela.

U okviru proslave 10. rođendana eKupi časti baš sve svoje kupce besplatnom dostavom u srijedu 9.12., petak 11.12., subotu 12.12. i nedjelju 13. 12.

Veliko slavlje biti će na sam rođendan u četvrtak 10.12., na dan navršavanja 10 godina poslovanja, kada će eKupi počastiti sve kupce s 10% popusta na sve proizvode iz asortimana te s još dodatnih 10% popusta za kupnje napravljene karticama određenih banaka.

Dođite i pridružite se rođendanskoj proslavi. Svi ste pozvani.  

eKupi www.ekupi.hr je broj 1 Internet trgovina u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka je osnovana 2010. godine u Zagrebu te ovaj mjesec, prosinac 2020. godine, obilježava 10 godina uspješnog poslovanja i kontinuiranog rasta kupaca i prihoda. eKupi tvrtke kćeri uspješno posluju na tržištima Srbije, BiH, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. eKupi Hrvatska ove godine planira prihode veće od 370 milijuna HRK. Svoj uspjeh eKupi prvenstveno pripisuje svojim vjernim kupcima kojih je iz godine u godinu sve više, kao i inovativnosti u svakodnevnom poslovanju.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!