Počeo je regionalni sajam poslova – sad je pravo vrijeme za (bolji) posao!

Vijesti

Natrag na Vijesti

Počeo je regionalni sajam poslova – sad je pravo vrijeme za (bolji) posao!

Foto: PR

Od 7. do 14. listopada svi posjetitelji sajma, na adresi https://regionalnisajamposlova.com/, mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta koje predstavlja preko 80 izlagača iz Hrvatske i regije sa preko 500 oglasa za posao.

Sajam već tradicionalno organizira MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Makedonija te od ove godine i Deloglasnik – Slovenija.

Prednosti sajma

Sajam traje 8 dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, koji traje 1 dan i zahtjeva dolazak na određenu lokaciju, naš sajam možete posjetiti iz bilo kojeg kutka na zemlji, kad god to Vama odgovara!

Na virtualnim štandovima vas i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za zaposlenicima, s kojima možete ostvariti direktnu komunikaciju i doznati odgovore na sva vaša pitanja.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći informacije o tvrtki, iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

Svim posjetiteljima sajma u potrazi za novim poslovnim izazovima savjetujemo da pripreme, odnosno ažuriraju svoje životopise, molbe za posao i profil koji već imaju na portalu MojPosao, te dođu na sajam.

Spektar oglasa koje možete pronaći na sajmu je zaista širok: od toga da možete promijeniti vaš život, a ne samo karijeru, te odseliti u Njemačku uz Iuvare Connect, do operatera u call centru iz udobnosti vlastitog doma u tvrtki Transcom Worldwide.

Bilo da ste bez iskustva ili tražite pozicije koje bi bile iduća stepenica u karijeri, sigurni smo da će svi pronaći nešto za sebe.

Tvrtke izlagači na Sajmu su: Transcom Worldwide, Iuvare Connect, TDR,

dSPACE engineering, JYSK, SPAR Hrvatska, Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, ZUBAK GRUPA, Austrian Business Agency, VERTIV CROATIA, AD Plastik, GRAWE Hrvatska, KOER by Klimaoprema, emovis, Prima namještaj, Henkel Croatia, Adikko Bank, E.G.O. Elektro-komponente, MC-Building Chemicals te MojPosao.

Posjetite nas od 7. do 14. listopada na https://regionalnisajamposlova.com/ i pokrenite karijeru u pravom smjeru!

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!